Ruhi Çenet tarafından atılan Sahte telif. Ne yapabilirim?

• Kullanıcı matheas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
konunla alakalı değil ama paylaşmak istiyorum. bir kaç videosunu nette araştırdım. bu ruhi çenet denen kişi yabancı videoları çalıp montajlayıp türkçeye çeviriyor millete yutturuyor.

kaynak sitesi: https://www.youtube.com/user/alltime10s/videos

orj video : https://www.youtube.com/watch?v=EqemNJ4tsKk
ruhi çenet: https://www.youtube.com/watch?v=bx5EW4cMFfs

Ruhi çenet videoya emek vermiş bilgileri derlemiş.Çalıp montajlama diye bir dünya yok 3-5 benzer bilgi var diye 2 video atıp karalamışsın emeğe saygı en başta...

Ruhi çenet videoya emek vermiş bilgileri derlemiş.Çalıp montajlama diye bir dünya yok 3-5 benzer bilgi var diye 2 video atıp karalamışsın emeğe saygı en başta...

neyine saygı duyacakmışım? sağdan soldan videoları kırp biraz montajla türkçeye çevir sonra emek vermiş gibi ol. bunun özgünlük neresinde...

neyine saygı duyacakmışım? sağdan soldan videoları kırp biraz montajla türkçeye çevir sonra emek vermiş gibi ol. bunun özgünlük neresinde...

Sağdan soldan videoları kırp ? Biraz montajla ? Sonrada türkçeye çevir...

Yok arkadaş bizim insanımızda öyle bir çekekemezlik var ki anlayamadım gitti :D Yazması ne kadar kolay.. Şuan laf kalabalığı yapıyorsun hocam.Videolarının %90 kadarını kendi yapmış adam sıfırdan seslendirerek vs Ama yok bizdeki olay kedi uzanamadığı ciğere mındar der.

Hocam en iyisimi tartışmayalım senin köyün daha büyük diyeyim bitirelim :)

Sağdan soldan videoları kırp ? Biraz montajla ? Sonrada türkçeye çevir...

Yok arkadaş bizim insanımızda öyle bir çekekemezlik var ki anlayamadım gitti :D Yazması ne kadar kolay.. Şuan laf kalabalığı yapıyorsun hocam.Videolarının %90 kadarını kendi yapmış adam sıfırdan seslendirerek vs Ama yok bizdeki olay kedi uzanamadığı ciğere mındar der.

Hocam en iyisimi tartışmayalım senin köyün daha büyük diyeyim bitirelim :)

ne alakası var ya? videoların içinden kesitler almış işte neyini savunuyorsun? emek emek diyorsun bana göre ortada emek falan yok montaj var türkçe çeviri var. 1-2 tanede resim atmış. hem bana boşuna laf sokma derdine girme, kimin ne kazandığını (ciğer olayı) burdaki konuşmalardan anlayamazsın.

ne alakası var ya? videoların içinden kesitler almış işte neyini savunuyorsun? emek emek diyorsun bana göre ortada emek falan yok montaj var türkçe çeviri var. 1-2 tanede resim atmış. hem bana boşuna laf sokma derdine girme, kimin ne kazandığını (ciğer olayı) burdaki konuşmalardan anlayamazsın.

Hala kafan parada hocam :D Peki ben birşey demiyorum daha :D

çok yanlış düşünüyorsun adamın 100'lerce videosu var çoğu için günlerce araştırma yapıyor bir kaç videosunu bulup eleştirmişsin.Bu kadar kolay bir şeyse buyur sende yapta görelim 60 milyon izlenme 400k aboneye ulaşabilecek misin

çok yanlış düşünüyorsun adamın 100'lerce videosu var çoğu için günlerce araştırma yapıyor bir kaç videosunu bulup eleştirmişsin.Bu kadar kolay bir şeyse buyur sende yapta görelim 60 milyon izlenme 400k aboneye ulaşabilecek misin

araştırma yaptığı belli. ince eleyip sık dokuyor. neyse ya çokta tınn :D

Telif geri çekildi arkadaşlar, yardımcı olan tüm arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim. özellikle [MENTION=24909]anteplikeko[/MENTION] :)

Yabancı bi videoyu Türkçe dublaj yapmak bile mesele. Belki o videoyu alanda aynı kaynak üzerinden almıştır. Sonuçta top 10 diye hazırladığı videoların top 10 olduğuna kendi karar vermiyodur herhalde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri