ruhi çenet tarzı videolar kazandırır mı?

• Kullanıcı ozer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Kardeşim yanlış anlama 10 fotoğraf 10 fotoğrafın altına 500 kelime ekliyeceksen bu işe girme, daha iyisini yap gir piyasaya, herkes rızkını yer dene bakalım neler çıkartıyorsun, ama dediğim gibi en iyisi olmalı ki farkın olsun,ama şu çok bariz bir tr içerikte 4m izlenimden aldığımı yabancı içerikte 500k-1m ile aldım çok bariz fark var.

Öyle kanalları severim izlerim de TR olursa da iyi bir kitleye sahip olabilirsin ama yabancı içerik olursa kazanırsın yoksa TR içerik de yabancı içerik gibi kazandırmaz.

Kardeşim yanlış anlama 10 fotoğraf 10 fotoğrafın altına 500 kelime ekliyeceksen bu işe girme, daha iyisini yap gir piyasaya, herkes rızkını yer dene bakalım neler çıkartıyorsun, ama dediğim gibi en iyisi olmalı ki farkın olsun,ama şu çok bariz bir tr içerikte 4m izlenimden aldığımı yabancı içerikte 500k-1m ile aldım çok bariz fark var.

Aynen öyle dostum.. 600k - 1milyon izlenime karşılık aldığım 100-150 dolar arası para. İngilizce olanda 150k izlenime aldığım para 250-400 dolar arası..

yapabilirsen kazanırsın.
türkçe kanalların para kazanmadığı konusuna hiçbir şekilde katılmıyorum.
1m izlenmede dediğin paraları görmen mümkün.
ben 1 günde 50k gösterime 1k para aldığımı biliyorum ki 2-3 ay içinde olan bi durumdan bahsediyorum. ruhi çenet kanalı gibi kanalların çok kazanması da normal, başlıklar, fotoğraflar gayet güzel. video izlerken bile biran önce bitsin de şu yandaki videoyu izleyim demediniz mi?
fakat şöyle e birşey var ki, ruhi çenet bildiğim kadarıyla bir video ile 1 hafta kadar ilgileniyor. zaten çouk sevdiği için bu işi yapıyor, tamamen ilgi alanı olan videolar. kısacası mantıklı davranırsan neden olmasın.

Son düzenleme:
komple türkçe vidyolar degilde türkçe spam kazandırmıyo desek daha dogru olur

cevaplar için teşekkürler trde durumun bu kadar vahim olduğunu bilmiyodum.

ben 60 video koysam hepsi 100k izlense 6m = 9k dolar diye bi hesap yapmıştım :D

tr içerik ruhi çenet tarzı videolar 23 milyon izlenme = 2.6k dolar :)

250.000 izlenmeye en fazla 30$ geliyor. tr içerik pişmanlıktır abd spam ile 10k izlenmeye ruhiden fazla kazanırsın.

tr içerik ruhi çenet tarzı videolar 23 milyon izlenme = 2.6k dolar :)

250.000 izlenmeye en fazla 30$ geliyor. tr içerik pişmanlıktır abd spam ile 10k izlenmeye ruhiden fazla kazanırsın.

cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler deneyip göreceğiz

Pancar tarlası diye bir kanal var adamın tüm videolarını özledim
Ruhininde izliyorum ses varsa her turlu kirarsin parayı adam iki ayda mi ne 50 k abone oldu düşün artık

pancar tarlası ile ilgili olarak bende bir ekleme yapayım.Takipçisiyim.
Kanal Nisan Ayında Kurulmuş.
3 Haziranda facebook grubundan aşağıdaki videoyu paylaşmış. 10.000 Abone arkadaş şokta video çekip teşekkür etmiş
https://www.facebook.com/PancarTarl...1736105896774/875047299232315/?type=2&theater

Ve günlerden 28/10/2015 kanal kurulalı sadece 6 ay olmuş

Kanal İstatistikleri de aşağıdaki gibidir. daha ne denir ki. Emek verdin mi İyi Çalıştın mı her zaman karşılığını alırsın.
zYMgrB.png

G5DEoy.png

pancar tarlası ile ilgili olarak bende bir ekleme yapayım.Takipçisiyim.
Kanal Nisan Ayında Kurulmuş.
3 Haziranda facebook grubundan aşağıdaki videoyu paylaşmış. 10.000 Abone arkadaş şokta video çekip teşekkür etmiş
https://www.facebook.com/PancarTarl...1736105896774/875047299232315/?type=2&theater

Ve günlerden 28/10/2015 kanal kurulalı sadece 6 ay olmuş

Kanal İstatistikleri de aşağıdaki gibidir. daha ne denir ki. Emek verdin mi İyi Çalıştın mı her zaman karşılığını alırsın.
zYMgrB.png

G5DEoy.png

Aynen öyle hocam sana katılıyorum. "Emek verdinmi karşılığını alırsın." Birde ben bu işlerin konudan geçtiğine inanıyorum, yüzlerce kanal yapılır fakat birisi farklı bir konu yapar ve öne çıkar.

Bende yapmaya çalışıyorum, gün gelir belki youtube önerilerin videolara çıkarırsa patlama yaşayabilir. Bu işi ilk 5-6 ay para için yapmıyacaksın bana kalırsa, sonra Allah'ın izniyle emeğinin karşılığını alırsın.

elbetteki para için yapacaksın ama ne geldi ona bakmayacaksın. İstikrarlı bir yolla devam edildiği sürece 3 ay olur 5 olur sene olur ama illaki karşılığını alırsın. İzlenimler aboneler bunlar zate 3-5 aydan sonra işin rengini belli eder. Kendi içinde de kurumsallaşacaksın yavaş yavaş. Youtube kanalı kurduğun zaman websitesi instagram facebook twitter ve blog sitelerini de alacaksın ki işte o zaman değme keyfine
Allahım herkesin gönlüne göre versin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri