Ruhunu dinlendirmek isteyenler adres burası

dreamblack

Kayıtlı Üye
Bu adamı bi dinleyin sonra ne stres ne sıkıntı kalır

Hüsnü Senlendirici - Istanbul Istanbul Olali

http://youtu.be/ERtLIRt_70U

---------- Mesaj saat 22:39:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:37:47 civarında gönderildi. ----------

bide sunu video olarak direk yükleyebileydim süper olucaktı ama neyse =)

öyle yazmışsınki müzik yerine farklı şey bekledim :D

gözler kapanmadan tam etki yapmıyo ben de ondan öyle yazdım:D

---------- Mesaj saat 22:54:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:52:34 civarında gönderildi. ----------

vay arkadaş ne tedirgin millet olmuşuz hepiniz inci sözlükten mi geldiniz :D:D:D

Eyw hocam ne zamandır aklımda su yagmur sesine gerçekten hayranım 3 lü kombineyi cok iyi ayarlamışşın gerçekten insanın ruhunu dinlendiriyor bunu uyurken açınca dahada çok sarıyo :d

ben de bi yerde görmüştüm bunu sık kullanılanlara ekledim konuyu görünce paylaşayım dedim.. arada dinlemek iyi oluyo :) mp3 playerımda var geceleri uykuya dalarken gerçekten iyi de bi üşüme hissi geliyo bundan mıdır bilmem :)

ne yapalım bazıları yüzünden bende o tür şey sandım :D kusura bakma )) güzelmiş ayrıca

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri