Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eyvallah kardeşim daha yeni açtığın konunun yanlış olduğunu anladın sanırım![]()
orasi bana kalmis![]()
Birşey demedim zaten![]()
Yanlış anladın sanırımda yaşına veriyorum.
Bence iki saat video indirip yüklemeye değmez, açın torrent sitelerini 100gblik tv koleksiyonları indirip yükleyin. 1 aya kazanmaya başlarsınız
Torrent nasıl bulacağız hocam. Torent yabancısıyım biraz yardımcı olabilir misiniz?
Torrent nasıl bulacağız hocam. Torent yabancısıyım biraz yardımcı olabilir misiniz?
Ayrıca eşim rus bana bu konuda çok yardımı dokundu, şunuda belirtmek isterim kesinlikle ve kesinlikle TNT kanalının videolarını yüklemeyin, benim 3 tane kanalımı kapattılar dikkatli olun, rutube kullanmayın dememin sebebi o. Rutube zaten TNT kanalının bır kuruluşudur. Umarım azda olsa yardımcı olabilmişimdir. Bu arada +100500, KVN, Comedy Club bunların yanından bile geçmeyin Rusyanın en popüler yayınlarıdır ama teliften kanalınız en fazla 3 hafta içinde kapanır.
Mesela burası güzel yer bence yeni üye olabildim ama Arena-TR | Dostluğun kazandığı tek arena
birde leachtürk var
ama davetiye sistemli oluyor iyi yerler genelde
Bağışla üye olunuyorsen bize davetiye yollasan
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.