Ruslar Garanti Akbank ve İşbankasına saldırıyor

“Türkiye petrol alarak ve savaşçıları tedavi ederek IŞİD’i destekliyor. Türkiye lideri Erdoğan’ın IŞİD’e daha fazla yardım etmesini kabul etmeyeceğiz. Türk hükümetine sesleniyoruz, IŞİD’i desteklemekten vazgeçmezseniz internetinize ve bankalarınıza saldırmaya devam edeceğiz ve hükümet sitelerinizi çökerteceğiz. Havalaanlarınızı, askeri kurumlarınızı ve özel kurumlarla devlet organlarınızı hedef alacağız. Banka altyapınızı yok edeceğiz. Bu deliliğe son verin. Kaderiniz elinizde”. böyle demişler 19 unda

adamlar hacker ama dunyadan haberleri yok :D

ddos saldırısı ya cocukca hack yontemı bıle degıl lamerların yaptıgı yontem paralara felan bırsey olmaz ıste enfazla bellı bır zaman zaman asımına ugrar sıstem gırısı kaldırmaz okadar aynı sekıl oysm sınav acıklayınca toplu yuklenme oluyor sıteye gırılmıyor aynı mantık :D

Mobilden iş bankasına giriyor da bunlar bizim webmoney hesaplarına çökmesinler?

Ddos saldırısını engellemek demek erişimi kesmek demek :) teknolojıyle alakalı birşey değil

haklısın dostum o yuzden ulkemızın teknolojıne laf yapmayalım lütfen ddos saldırı yntemı ıle dunyanın ılerı gelen sıtelerı dahı saatlerce gırılmez olmuştur araştırıp bakabılırler facebook twıtter yahoo mıcrosoft vs .

Boş işlerle uğraşıyorlar :) lafta dünyayı kurtaracaklar

hepsi fed e bağlı değilmi ne farkeder akbank citibankı

Ciddi bir şey yok akşama kadar düzelir herşey

Beyler şu Anonymous grubunu tanıyan eden yok mu, birisinin face adresini patlattırıcam. :D :D

ziraat bankasının siteside çok yavaş sanırım oda saldırı alıyor.

Amaç sırf sistemi duraklatmak ve yavaşlatmak, herkesin bildigi ddos.

Bu adamları ilk duyduğumda epey sağlam bir şey sanıyordum ama dünyadan haberleri yok bunların. Sözlükte de herkes birbirini gereksizce galeyana getirmiş. Yakında düzeltilir.

Bunun adı noobluk beyler saldırı demeyın pls hacker dedıgın sısteme gırer :D

basit bir ddos saldırısı ile çökecek bir sistem değil bankaların güvenlik sistemleri anonymous gibi bir hacker grubu şuan sadece tedirgin etmek için yapıyodur bu saldırıları isteseler bilgilere erişebilirler tüm veriler sonuç olarak sanal ortamda tutuluyor sanal ortam da güvenlik diye bir şey yok bence her kapının bir anahtarı vardır..

haklısın dostum o yuzden ulkemızın teknolojıne laf yapmayalım lütfen ddos saldırı yntemı ıle dunyanın ılerı gelen sıtelerı dahı saatlerce gırılmez olmuştur araştırıp bakabılırler facebook twıtter yahoo mıcrosoft vs .

hmmm anladım. bana facebook veya microsoftun saatlerce ddos saldırısı nedeniyle kapalı kaldığına dair ciddi bir bilgi (link) atman mümkün mü? ben bulamadım da merak ettim?

Evet baya bi saldırı var bugün bu konu ile ilgilenen arkadaşımda nöbete kaldı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri