rusya hesabımda para kazanma etkinleşmiyor

• Kullanıcı bysetoll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bysetoll

Yasaklanmış
arkadaşlar 6 adet hesap kurdum 3 amerika 2 almanya 1 tanede rusya için fakat rusyada para kazanmayı etkin edemedim hesabınız para kazanma için uygun degil diyor arkadaşlar bir çözüm bulun ??

O zaman kanal ayarlarindan ulkeyi degistir aktif et.Gene ruscami sunacaksin veya hangi dil o sekilde sun.

googleden rusya konumu üzerinden aldım sonra para kazanmayı aktif edicem derken para kazanma seçeneginde hesabınız uygun degil yazıyor evet içerigim rusça olucak

serkan abi şuan her ülkeden 3er tane kanal açıyorum tek sorun rusça kanallarda oldu

Normal farkli ulkelerden ac illa rusyadan acilmis bir kanalin artisi olurmu bilmiyorum bence olmaz.Oncemli olan kanalin icerisindeki icerigin hangi ulkeye hitap ettigidir.Hiti cekende icerikdir zaten.Farkli ulke adi altinda kanalini ac sonra hangi ulke dilinde sunum yapacaksan o sekilde yapabilirsin.

aynen öyle kanalın ülke kaydı amerika diye rusça bir video yüklediğinde sadece o video'yu amerika bölgesi görecek diye birşey yok

biliyorum fakat her kanalımın ülkesi sadece o ülkeye hitap edicek şekilde düzenliyorum

mesela мир комедии(komedi dünyası) kanalımın ismi içerikte rusça olucak

cevaplarınız için saolun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri