Rusyamı yoksa Ukraynamı?

azenec

Kayıtlı Üye
Herkese teşekkürler

Son düzenleme:
ukrayna forever :D rusyaya göre daha sıcakkanlı bir ülke olarak görüyorum

Niye bu gereksiz ülkelerin vatandaşı oluyorsun ki? Git suriye vatandaşı ol Türkiye'de aylık bedava gelire, sınavsız üniversiteye girme hakkı kazanabilirsin. Ayrıca hastaneler gibi sosyal hakların da ücretsiz olduğunu unutma.

Niye bu gereksiz ülkelerin vatandaşı oluyorsun ki? Git suriye vatandaşı ol Türkiye'de aylık bedava gelire, sınavsız üniversiteye girme hakkı kazanabilirsin. Ayrıca hastaneler gibi sosyal hakların da ücretsiz olduğunu unutma.
cok mantıklı arkadaş düşünmemiştir zaten bunu her lafta siyaset yap ama kahve dışında konuşma fırsatı alama cok güzel

Olay biraz karı kiz eğlence hocam. onun için. :D

ukranya sıkıntıda rusya senin için daha iyi olur büyük ihtimal rusçanda vardır

Manita işi tamamda vatandaşı olma olayını anlamadım. :) Emin ol onlar bizden beter.. Bende Ukrayna diyorum. Konuşkanlar, iyi iş çıkarırlar. Ruslar gibi soğuk değiller.

Madem ortam istiyorsan çok uzağa değil Gürcistan Batuma gidebilirsin :) Geceleri sabaha kadar süren şehir. Rusyadaki şehirlerle hemen hemen aynı. Ayrıca sıkılırsan şehirde çok Türk de var.

Ayrıca yazları da denize girersin. Tipik karadeniz iklimi, üşümezsin en azından :)

20 gündür ukrayna'dayım girmediğim mekan club vs kalmadı. Oradaki azerilerle tanıştım her boku öğrendim. Türkiye'de para yapacaksın burada yiyeceksin. Burada millet açlıktan geberiyor. Ayda kazanabileceğin maksimum para 300 dolar o da kabiliyetliysen. Burada sadakat gösterecek kız bulman da imkansız yok öyle bişey.20 yıldır kiev de yaşayan azeri gardaş bile türk kızla evlenecem diyor. Bu adamın çıkmadığı kız kalmamış varın siz düşünün

rusca bilmiyorsan ikisi de degil. cunku ingilizce bilen sayisi cok kisitli. ogrenirim dersen orasi ayri. butce kisitliysa ukrayna. degilse moskova.

Ukrayna felaket ucuz bir ülkedir,bizim paramıza göre de. Yani tavsiyem Ukrayna!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri