Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
A:SD:ASD:A:SD:ASA:S
AS::ASD:gülmekten neremle güldüğümü şaşırdım
Allah'ta seni güldürsün.
inna nayım mı ?![]()
Herneyse işte tatile gidiyoruz 3 arkadaş bide inna.
Buradan gerisini okumadım Allah c.c sizi affetsin sırayla yapsaydınız bari![]()
S.a arkadaşalr hayırlı geceler hayırlı işler herkese.
Çok canım sıkıldı bende geçen geceki rüyamı anlatayım bari dedim.
Herneyse işte tatile gidiyoruz 3 arkadaş bide inna.neyse beni odamda takılıyoruz falan sonra sahile gidiyoruz.konuşuyoruz ediyoruz falan filan derken sahile geliyoruz.Böyle işte biryer var kumsala atlamak için 1-2 metre yükseklkte.biz iniyoruz inna inemiyor kız tabi korkuyor.Neyse ben işte atla diyorum kucağımı açıp buda atlıyor tutuyorum falan.sonra işte başkaları geliyor konuşuypruz ediyoruz.İnna o sırada telefonla konuşuyor bayağı hep kavga ediyor.Kapatıyor işte yanıma geliyor.Ben diyorum innacım ben gideyim artık.Bana demez mi nereye gidiyorsun yaa nereye.ben senin iiçin bütün ilişkilerimi bitiriyorum telefonda duymuyor musun.beni seni istiyorum falan diyor.ben yapma etme inna senle beni nasıl birlikte düşünürsün,sen ünlü birisisin benimle birlikte olmak mantıklı mı geliyor diyorum bu yakamdan tutup çekiştiriyor bağırıyor falan.Herneyse acaba bu rüyayı tekrardan görebilir miyi acaba neye işaret bu ?![]()
Sonra uyanınca yatakta bi ıslaklık.![]()
Hikaye forumu olacak yakında ahaha![]()
Herneyse acaba bu rüyayı tekrardan görebilir miyim acaba neye işaret bu ?![]()
Bugün forum pek bir matrak çok güldüm Allahta sizi güldürsün emi![]()
Bugün forum pek bir matrak çok güldüm Allahta sizi güldürsün emi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.