kehanet55
Yasaklanmış
acunu gördüm.
İnnayla birlikte mi ? hayır olamaz yani İnna bütün ilişkilerini bitirip beni istediğini söyledi :/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
acunu gördüm.
Hocam valla hep iş iş iş sıkıyor.geçen günki rüyam geldi aklıma çok hoştu bende paylaşmak istedim![]()
Ben fakirim innayı falan göremem![]()
Ben innayi istemiyorum Laura wassi göreyim yeter![]()
Ben diyorum innacım ben gideyim artık.Bana demez mi nereye gidiyorsun yaa nereye.ben senin iiçin bütün ilişkilerimi bitiriyorum telefonda duymuyor musun.beni seni istiyorum falan diyor.ben yapma etme inna senle beni nasıl birlikte düşünürsün,sen ünlü birisisin benimle birlikte olmak mantıklı mı geliyor diyorum bu yakamdan tutup çekiştiriyor bağırıyor
Böyle devam et belki ilerde şirinleride görürsün hocam![]()
Hocam rüyana İnnayı getirtmişsin. Sahile indirmişsin kendine aşık etmişsin bi kendini zengin edemedinmi![]()
innayı görmeyecek birşey yok adam gibi spam yap her yaz antalya ve bodrumda 7-8 kez konser veriyor görürsün![]()
ben ne diiyoom sen ne diyon.mesele görmek değil.kız bana aşık olmuş aşıknasıl bi kafaysa benimki kız resmen seni istiyorum dedi bana
acaba ona anlatma fırsatım olsa ne tepki verirdi bana
![]()
gecenin en iyi konusu olsa gerek![]()
kardeş filmin 2. seansına bilet ayırırmısın bana.
öncelikle inna seni aldatıyor kanıtıda altta
![]()
+++++ BONUSLAR +++++
![]()
![]()
![]()
bende bir inna hayranı olarak. elimde 100 adet daha fotoğrafı mevcut istersen atarım sana![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.