S.a Ben Hasan

kardeşim hoş geldin :) ama insanlara da kızma niye öyle bi tepki veriyorlar diye :D tamam iyi güzel tanışmak istemişsin ama vapurda limon sıkacağı satan adam gibi girmişsin muhabbete :D iyi forumlar :)))

Biz sizi arayacağız :) Hoşgeldin...

Yatacak yerde lazım bana :o

Hasan hoş geldin de.Bu kadar uzun kendini tanıtmana gerek yoktu.Yani her insan senin düşündüğün gibi düşünmez.Burdaki hepimizin amacı belli Youtube.Senin hedefin hepimizin ortak hedefi.
İnşallah sende başarılı olur güzel ortamlar yaratırsın..

hoşbuldum, doğru diyorsun ama bu benim bu forum için değil internet profilim için yazdığım hayat hikayemin özeti :)

İnşallah sizde çok kazanırsınız hocam. :)

doğum tarihini niye gizledin, profilinde yazıyor zaten 23 yaşında diye :D

Bazı yerlerde gizli :)

Bende işsizim inanır mısın yazının tamamını okudum..:)
Hoşgeldin keyifli forumlar.

hoşbuldum ayrıca clube hoşgeldin. :p

kardeşim hoş geldin :) ama insanlara da kızma niye öyle bi tepki veriyorlar diye :D tamam iyi güzel tanışmak istemişsin ama vapurda limon sıkacağı satan adam gibi girmişsin muhabbete :D iyi forumlar :)))

:D hoşbuldum, yok estağfurullah neden kızayım sadece istemediğim tepki ile karşılaştım, buraya özelmidir nedir anlamadım:confused: :)

Biz sizi arayacağız :) Hoşgeldin...

:) Hoşbuldum

Dostum hoş geldin. Buradaki çoğu arkadaş eski forum geleneklerini falan bilmiyorlar sanırım. Sen bakma onların tepkilerini.
---
Arkadaşlar önceden forumlar tanışma alanına bunun gibi bilgiler girilirdi ve muhabbet edilirdi. Ancak artık yeni nesil forumlarda bu olayı göremez olduk. Hani gerçek hayatta söylenir ya eskiden iletişim çok iyiydi kalmadı şimdi o iletişim falan aynen sanal ortamda da eskiden iletişim daha iyiydi sohbetler, muhabbetler, dostluklar çok daha iyiydi ancak şuan o ortam çoğu yerde yok maalesef. :(

Dostum hoş geldin. Buradaki çoğu arkadaş eski forum geleneklerini falan bilmiyorlar sanırım. Sen bakma onların tepkilerini.
---
Arkadaşlar önceden forumlar tanışma alanına bunun gibi bilgiler girilirdi ve muhabbet edilirdi. Ancak artık yeni nesil forumlarda bu olayı göremez olduk. Hani gerçek hayatta söylenir ya eskiden iletişim çok iyiydi kalmadı şimdi o iletişim falan aynen sanal ortamda da eskiden iletişim daha iyiydi sohbetler, muhabbetler, dostluklar çok daha iyiydi ancak şuan o ortam çoğu yerde yok maalesef. :(

En iyi sohbetleri MSN ile yapardım :rolleyes: hocam ben, hoşbuldum bu arada

Biz sizi arayacağız
Hoş geldiniz :)

---------- Spam Engelliyici 11:08 ---------- Önceki Mesaj 11:07 ----------

Daha önceden yapılmış :D

Ve aleykum selam hasan kardesim, hosgeldin sefa getirdin..

Adam Cv bırakmış, belki iş çıkar diye.
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri