Sağ olun anlatım için. 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Masallah bu aralar çok paylaşımcısınızBugün denemelerime başlamış bulunmaktayım
Sizin rahatça başlamanız için videoyuda ekledim.
Efekt ayarları:
Brightness And Contrast
B -0.156
C -0,143
Cc 0,469
Bump Map
İnresity 0,374
Focus 0,510
Amience 0,279
S B 0
Pixelate
h 0,524
5 video denendi 4 u gecti 1 gecmedi.Kuvetli eşlenen veren videolar denendi not olarak düşmek isterim.
Buda Oluyor.
i 0.374
f 0.599
a 0.100
s 0.150
b 0.238
Arkasına resim koyup ilk videoyu şeffaf hale getirin %80,3 ideal. (bunu videoya eklemeyi unutmusum bir daha ki videoma koyacagım)
Ayrıntılı Anlatım.
Sony Vegas (Effect Kullanarak Geçme) - YouTube
Bir teşekkür yeter.
Dipnot:Olmuyor gibi bir şeyi yoruma yazmayın lütfen %100 garantisi yoktur hiç bir yolun.
Masallah bu aralar çok paylaşımcısınız![]()
öyle öğrendikçe paylasıcam inşallah milletde kazansın. kendim kazandıgımdan değilde. bilgi paylasıldıkca cogalır mantığım bu
![]()
öyle öğrendikçe paylasıcam inşallah milletde kazansın. kendim kazandıgımdan değilde. bilgi paylasıldıkca cogalır mantığım bu
![]()
şu konuda şöyle bir soru sorayım eşleşeni geçipte kanalı uzun zamandır ayakta kalan varmı acaba forumda?eşleşeni geçince nedense eşleşen çıkaran şirketin telife yöneleceği gibi bir fikir var aklımda
emeğinize sağlık hocam, maalesef videoda bahsettiğiniz ayarlarla geçemedim.. daha doğrusu eşleşen video başında çıkıyordu sizin sayenizde şimdi 30.dakikada çıkıyor.. video 40 dakika ama :/ sizin verdiğiniz ayarlarda oynama yaparak sürekli deniyorum bakalım nolucak.. 4-5 farklı video yaptım hepsinde farklı dakikalarda yakalandım yine eşleşene![]()
hocam eline sağlık çok güzel çalışma size bende sizin gibi en gel geçme işiyle çok uğraşıyorum da bazı arkdaşlar encode değişimi ile geçiyorlar bu konuda bi çaşlışma yaptınızmı ben 4 grogramla denemeler yaptım hiç bi fark olmadı da
sistemime sony vegas yüklesem çöker gider en iyisi önce sistemi yükselteyim 25 bilgisayar satıp kendine bitane bile ayırmayan bi benmiyim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.