S6 edge ekran çatladı

Revilationer

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.muhammedyusufguven.com
Merhaba arkadaşlarım :)
Bugün telefonum koltuk hizasından halıya düştü direk edge ekranı üzerine yani yamuk olan kısıma ve 3 noktadan çatladı bunun için ne yapabilirim normal midir kırılması samsung garanti kapsamına alır mı dokunmatiği sorunsuz her noktada çalışıyor yavaşlama vs de yok bu şekilde kullansam anakarta zarar verir diyorlar ne kadar doğru

Hiçbir marka bu tür sorunlara garanti vermemektedir,bu tür durumlarda yeni cihaz için kasko yaptırırsanız her türlü sorunda yeni cihaz veriyorlar fakat şuan samsung yetkili servisine gönderdiğinizde direk olarak size ekran fiyatını çıkartıcaktır.

Hiçbir marka bu tür sorunlara garanti vermemektedir,bu tür durumlarda yeni cihaz için kasko yaptırırsanız her türlü sorunda yeni cihaz veriyorlar fakat şuan samsung yetkili servisine gönderdiğinizde direk olarak size ekran fiyatını çıkartıcaktır.

Peki bu şekilde kullansam sıkıntı çıkartır mı bana

Çıkaracağını sanmıyorum.Bir arkadaşımda s3 var çatlak halde 6 ay telefonu kullandı halada kullanıyor.Sorun olmadı

Kötü olmuş ya üzüldüm valla adına.
G2 ye nazar deymesin en son çamaşır makinesinin üstünden fayans zemine düştü ekran üstü birşey olmadı. Bunun gibi daha onlarcasi.
Garantiden yapmazlar kullanıcı hatası sonuçta. Geçmiş olsun.

lg g2 var bende hocam , bi ekranı kırıldı 450 tl temiz aldılar valla. içime oturdu :)
ama kullanılamaz hale gelmişti , sizin ki kullanılabilirse sıkıntı yoktur herhalde ?

lg g2 var bende hocam , bi ekranı kırıldı 450 tl temiz aldılar valla. içime oturdu :)
ama kullanılamaz hale gelmişti , sizin ki kullanılabilirse sıkıntı yoktur herhalde ?

Senin lg2 ve benim lg2 1000 liralik alet , 500 lira aldilarsa cama s6edge 3000 :( aman yarabbi ekran 1000 vardir herhalde ...

Gecmis olsun hocam ... S3 un cami kirik 1 sene kullandigini biliyorum arkadasimin ...

Kırık ekran devam o zaman önceden kulağımdan direk betona düştü 2 3 kere zıpladı bi arka kamera lensi çizildi yamuk olan taraf hassas ya ondan herhalde neyse Allahım daha kötüsünü vermesin diyip kendimizi teselli edeceğiz

Kuzenin iphone6 ekrani catlamisti ama dokunmatignde sorun yoktu senin gibi.400 e degistirdi orjinal.ama heryer farkli fiyat cekiyo telefonculari arastir ustalik onemli.seninki oval oldugu icin ekran pahali olabilir sorustur fiyatini.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim z2 çatlamıştı dümdüz lcd ekran için 550 tl istediler, senin ekran kıvrımlı en az 1000 tl isterler kanımca, geçmiş olsun.

benim iphone 5in ekran çatlamıştı gittim teknosaya sordum 750 tl dediler. telefoncuya götürdüm 150 tylye yaptılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri