Sa etiket hakkında yardım

• Kullanıcı ugs9305
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ugs9305

Yasaklanmış
selam arkadaşlar ben şimdi etiket girmeyi tam çözemedim

şimdi diyelim toplu etiket girerken örnek veriyorum kediyle köpek kavga etti cümlemiz bu olsun

bunu toplu işlemde yaparken etikete bölünerek gidiyor kediyle - köpek - kavga - etti diye etiket oluyor birleşik oluyor bunu toplu etikette birleşik nasıl yaparız

2 incisi nornal etikete videoyu düzenle diyince mesela 100 tane etiket gircez kedi köpek kuş aslan diye bunun hepsini kopyalıyıp oraya yapıştırınca hepsi birlekte gidiyor yani hepsi 1 etiket oluyor köpek kuş aslan diye bölünmüyor

öyle toplu hepsi 1 etiket gidince etiket ayrı olduğunki gibi etki edermi veyatta onu nasıl ayrı göndertiriz teşekürler

Hocam öncelikle hayırlı geceler.

Etiket olayınca varsayılanı ayarlarsanız video attıgınızda her videoda o etiket ve açıklama olur

Video yükledikten sonra toplu etiket değiştirirseniz yani kedi köpeği yedi - köpek kediyi yedi,kedi,köpek gibi etiket ve açıklama girerseniz aynısı tüm videolara işlenir.

1. yöntemin 2.yöntemden farkı 1. yöntemde videolar işlenmeden önce ayarlıyorsunuz ne zaman video atarsanız o etiket açıklama çıkıyor 2.sinde ise yükledikten sonra ki ayarlama için :) Bol kazançlar

Hocam öncelikle hayırlı geceler.

Etiket olayınca varsayılanı ayarlarsanız video attıgınızda her videoda o etiket ve açıklama olur

Video yükledikten sonra toplu etiket değiştirirseniz yani kedi köpeği yedi - köpek kediyi yedi,kedi,köpek gibi etiket ve açıklama girerseniz aynısı tüm videolara işlenir.

1. yöntemin 2.yöntemden farkı 1. yöntemde videolar işlenmeden önce ayarlıyorsunuz ne zaman video atarsanız o etiket açıklama çıkıyor 2.sinde ise yükledikten sonra ki ayarlama için :) Bol kazançlar

eyvallah usta sanada hayırlı geceler ama anlamadım ben gene toplu etikette atarken arasına virgülmü koy diyosun bölünememsi için yani bi cümle etiket olarak gitmiyor kedi köpeği yedi etiket olarak gitmiyor kedi köpeği yedi ayrı ayrı gidiyor bunu bi cümle olarak göndermem için ne yapmam lazım virgülmü koymam lazım arasına

eyvallah usta sanada hayırlı geceler ama anlamadım ben gene toplu etikette atarken arasına virgülmü koy diyosun bölünememsi için yani bi cümle etiket olarak gitmiyor kedi köpeği yedi etiket olarak gitmiyor kedi köpeği yedi ayrı ayrı gidiyor bunu bi cümle olarak göndermem için ne yapmam lazım virgülmü koymam lazım arasına

şimdi anladım sorunu hocam. etiket için kedi,köpek,aslan,kaplan gibi girceksiniz virgül olacak yani çokta abartmayacaksınız çok uzun olmayacak. Önerim ilk bir video girin etikete yazın yazmak istediklerinizi ne kadar sıgıyorsa sonra ordan kopyalayıp varsayılana veya istediğiniz yere yapıştırın yani , olsun etiket kısmında :)

şimdi anladım sorunu hocam. etiket için kedi,köpek,aslan,kaplan gibi girceksiniz virgül olacak yani çokta abartmayacaksınız çok uzun olmayacak. Önerim ilk bir video girin etikete yazın yazmak istediklerinizi ne kadar sıgıyorsa sonra ordan kopyalayıp varsayılana veya istediğiniz yere yapıştırın yani , olsun etiket kısmında :)

çok sağolasın tamam anladığım kadarıyla nerde virgül koyarsam o 1 cümle oluyor öle yapıcam yani ben onu bi deneyim anladım sanırım bu varsayılan nedir orasın ıanlamadım varsıyalan diye bişey göremeidm ben düzenleyi tıklayınca

Hazir etiket ten bahsetmsken br soruda ben sorim. Diyelim 100 tane video yu toplu halde atiyoruz. Varsayilan etiketleri nasil belirlicez? Katagorilere gore ornek etiket bulutu nasil olusturabiliriz ?

Hazir etiket ten bahsetmsken br soruda ben sorim. Diyelim 100 tane video yu toplu halde atiyoruz. Varsayilan etiketleri nasil belirlicez? Katagorilere gore ornek etiket bulutu nasil olusturabiliriz ?

1 kanal 1 kategori yapıyorsunuzdur. Mesela haber atıyorsunuz örnek bbc haberi. Varsayılanı açıklamayı bbc world news etiketi : bbc,abc,news,abc news,bbc news, syria news, bbc news today, news world vs vs ekleyebilirsiniz alakalı birşeyler girersiniz hocam haber ile ilgili

çok sağolasın tamam anladığım kadarıyla nerde virgül koyarsam o 1 cümle oluyor öle yapıcam yani ben onu bi deneyim anladım sanırım bu varsayılan nedir orasın ıanlamadım varsıyalan diye bişey göremeidm ben düzenleyi tıklayınca

kanal ayarı> varsayılan burdan hocam. Varsayılanı ayarlarsanız ne video atarsanız ordaki yazdıklarınıza göre otomatik o yazılı olur. Her virgül ile ayırmak farklı etiket yapar mesela araba ayakkabı bir etiket araba,ayakkabı 2 etiket :)
Bol kazançlar

Hocam karisik video atiyorsak eyer, etiket isimiz bayaa bir zor ayarlamasi galiba.

sağolasın tamam anladım ço kteşekkür ederim sanada bol kazançlar hayırlı geceler

sağolasın tamam anladım çok teşekkür ederim sanada bol kazançlar hayırlı geceler

Ne demek :) iyi geceler..

Hocam karisik video atiyorsak eyer, etiket isimiz bayaa bir zor ayarlamasi galiba.

Karışık atmanızı önermem. 1 kanal 1 kategori yapın bence. Başka videolarınız varsa başka kanal açın hocam 2 dakikanızı alır bence. Ama karısık atarsanız işiniz zor :)

selam arkadaşlar ben şimdi etiket girmeyi tam çözemedim

şimdi diyelim toplu etiket girerken örnek veriyorum kediyle köpek kavga etti cümlemiz bu olsun

bunu toplu işlemde yaparken etikete bölünerek gidiyor kediyle - köpek - kavga - etti diye etiket oluyor birleşik oluyor bunu toplu etikette birleşik nasıl yaparız

2 incisi nornal etikete videoyu düzenle diyince mesela 100 tane etiket gircez kedi köpek kuş aslan diye bunun hepsini kopyalıyıp oraya yapıştırınca hepsi birlekte gidiyor yani hepsi 1 etiket oluyor köpek kuş aslan diye bölünmüyor

öyle toplu hepsi 1 etiket gidince etiket ayrı olduğunki gibi etki edermi veyatta onu nasıl ayrı göndertiriz teşekürler

Anladigim kadariyla sormak istedigin etiketleri kelime kelime degil de, cumle olarak nasil yazabilecegin. Birlesik olmasini istediklerini normal ardi ardina yazacaksin, kesecek zaman virgul koyup bir bosluk birakacaksin. "kediyle kopek kavga etti, " bu sekilde yaparsan bu 4 kelime bir etiket olarak cikar. "kediyle, kopek, kavga, etti" seklinde yazarsan 4 farkli etiketin olur, ki bu sekilde pek kullanisli olmaz, tavsiye etmem.

eyvallah kardeşim sağol yardım eden herkese teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri