Saat 00:00

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
şimdi bu ayı kanal para kazanmaları açık olarak kapattık, biz bu şubat ayında kazandıklarımızı garanti altına aldık mı ? yoksa ayın 12'sinde mi garanti altına girer ?

aynen bende onu sormuştum ama büyük ihtimalle rahat bi nefes alabiliriz.

pencerenin kulpu kırılmış nerden alıcam nefesi :D

Ödemelerden çok YGS'yi düşünüyorum.Ah ah :D

ah abicim sorma ya ben de kara kara düşünüyorum koca bir sene bir kere kitap açmadım üstelik son senem her şeyimi youtube a bağladım ama yaza kadar yazın pcyi youtube u bir kenara atıp ingilizceye abanacağım yurtdışında okumak için. inşallah o günleri görürüm. şimdilik en azından barajı geçmem lazım onu nasıl yapacağımı düşünüyorum. şu son 20 günü nasıl değerlendirsem ders mi çalışsam yoksa hemen şimdi vds satın alıp kitap yüzü mü açmasam bilemiyorum.. matten 1 soru bile yapamam şu anki halimle. anca türkçe o da 10 soru falan..

[MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] zamanında biz de bu yollardan geçtik.

20 günlük süreç varsa senin için VDS filan bırak.Direk başla.Türkçe zaten parağraf soruları sorarlar. Bunların 20 tanesi normal kapasitede bir kişi yapabilir. 5-10 tanesi de bilgi ve dikkat gerektiren sorulardır. Günde 2 konu çalışsan bir haftada konuları bitirmiş olursun. 2.hafta da test çözersin sürekli ve bu dediğimi uygularsan en az 20-30 arasında net bırakırsın.20 gün kazanacağım diye 12 ayını tekrar barajı geçerek çalışmak için geçirme.

Bu işi hobi olarak yap, harclık olarak yap ama asıl mesleğin olmasın! Özellikle bu dönemde...
İyi çalışmalar.

[MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] zamanında biz de bu yollardan geçtik.

20 günlük süreç varsa senin için VDS filan bırak.Direk başla.Türkçe zaten parağraf soruları sorarlar. Bunların 20 tanesi normal kapasitede bir kişi yapabilir. 5-10 tanesi de bilgi ve dikkat gerektiren sorulardır. Günde 2 konu çalışsan bir haftada konuları bitirmiş olursun. 2.hafta da test çözersin sürekli ve bu dediğimi uygularsan en az 20-30 arasında net bırakırsın.20 gün kazanacağım diye 12 ayını tekrar barajı geçerek çalışmak için geçirme.

Bu işi hobi olarak yap, harclık olarak yap ama asıl mesleğin olmasın! Özellikle bu dönemde...
İyi çalışmalar.

çok iyi yazmışsın sonuna kadar haklısın fakat benim asıl amacım yurtdışında okumak Türkiye'den olabildiğince uzaklaşmak istiyorum ve ilk adım olarak yurtdışında üniversite okumayı planlıyorum bu sene kaybedeceğimi bir yeri kazanamayacağımı çok iyi biliyorum bu yüzden yazdan itibaren üni sınavına hazırlanmak yerine ingilizce kursuna gideceğim ielts veya toefl sınavına hazırlanacağım ve yurtdışında en uygun hangisi olursa bir üniversiteye yerleşeceğim. yani çalışmasam da olur ama en azından barajı geçeyim de ailem oğlun kaç aldı sorusuna biraz da olsa utanmadan cevap verebilsin..

Ben kesinleşeni görmeden rahat edemiycem. Bu ayın ilk haftası bi maaş para kazandıran kanal patladı. Toparlayana kadar da ay sonu geldi bir şey kazanamadık. İşimiz kapanan kanalın parasına bağlı, hiç rahat değilim. İnşallah herkes emeğinin karşılığını alır.

şubattan 600 tl gelsin o parayla 2 tane pinli adsense alıcam 3 adsense her birinde 10ar kanal toplam 30 kanal az risk çok kazanç bakalım fikrim beni doğrulayacakmı.

ah abicim sorma ya ben de kara kara düşünüyorum koca bir sene bir kere kitap açmadım üstelik son senem her şeyimi youtube a bağladım ama yaza kadar yazın pcyi youtube u bir kenara atıp ingilizceye abanacağım yurtdışında okumak için. inşallah o günleri görürüm. şimdilik en azından barajı geçmem lazım onu nasıl yapacağımı düşünüyorum. şu son 20 günü nasıl değerlendirsem ders mi çalışsam yoksa hemen şimdi vds satın alıp kitap yüzü mü açmasam bilemiyorum.. matten 1 soru bile yapamam şu anki halimle. anca türkçe o da 10 soru falan..

Bizde tekrar dershane gidiyoruz liseden sonra.Pek çalışmadım ama 300 yaparım gibime geliyor. :)

ya ben 1 haftada 400$ gibi bir miktar yaptım FilmSection'da tam hatırlamıyorum ama kanalım 20'sinde falan kapandı. Acaba bana yaparlar mı nisan'da bu ödemeyi :) Bide bunun kesintisi ne kadar olur ki? %30 zaten filmsection kesiyor.

şimdi bu ayı kanal para kazanmaları açık olarak kapattık, biz bu şubat ayında kazandıklarımızı garanti altına aldık mı ? yoksa ayın 12'sinde mi garanti altına girer ?

kasım ayın da 1 kanalımdan 900 tl yaptım, aralık ayının 4.cü günü tüm kanallarımın para kazanma devre dışı kaldı ve 12.sin de 80 tl kesinleşti :) şubat ayını atlattık para kesin hesapta diye düşünme 11-12 mart arasına kadar dua et :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri