Saat 09:18 Pin yola çıkar mı ?

ErdoganUrcu

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar dün okuduğum kadarıyla kesinleşecek olan miktar bugün 10:00 a kadar olan miktarmış bunun ne kadarı doğru ? benim 09:18 kazandığım tutar

pin yola çıkar mı ?

Kazanclar her ayın 12 sinde kesinleşir eğer 20 tl üstünde bir kazancın kesinleşirse pininde aynı gün yola çıkar.

Kazanclar her ayın 12 sinde kesinleşir eğer 20 tl üstünde bir kazancın kesinleşirse pininde aynı gün yola çıkar.

hocam onu biliyorum 12 de olduğunu. Demek istediğim şimdi 1-30 arasında kazandığın kesinleşiyor ama googlenin saati bizle aynı değil sonuçta dün okuduğum kadarıyla bugün 10:00 a kadara kadar kazanılan tutardan kesenleşecekmiş bu ne kadar doğru eğer doğruysa pin yola çıkar değilse çıkmaz çünkü dün gece 00:00 da 20,98 TL vardı Kesinti yüzünden gider pin

Saat dilimi pasific olanlarda hergün 10 gibi kesinleşme oluyor. Ancak saat dilimi istanbul a göre ayarlıysa senin kazancın zaten gece 12 de kesinleşmiştir. Ayrıca şubat ayında toplam 20 tl lik bir kazancın varsa bunun %16-%17 lik bir kısmı kesintiye uğrayacaktır toplamda 17tl gibi bir miktar kalır pinin de ayın 12 sinde yola çıkmaz. Tecrübe ile sabittir :) Bu arada pinler ay başında değil her ayın 12 sinde yola çıkmaktadır.

Saat dilimi pasific olanlarda hergün 10 gibi kesinleşme oluyor. Ancak saat dilimi istanbul a göre ayarlıysa senin kazancın zaten gece 12 de kesinleşmiştir. Ayrıca şubat ayında toplam 20 tl lik bir kazancın varsa bunun %16-%17 lik bir kısmı kesintiye uğrayacaktır toplamda 17tl gibi bir miktar kalır pinin de ayın 12 sinde yola çıkmaz. Tecrübe ile sabittir :) Bu arada pinler ay başında değil her ayın 12 sinde yola çıkmaktadır.

evet hocam 12 de çıkar hatta bazen 14 te çıkıyor. Benim demek istediğim 1-2 kişide okudum diyor ki senin saatin değil googlenin saati önemli acaba benim ki neye ayarlı nasıl bakacam

Yeni adsense şeklinde bu kısmı bulamadım ama altta yazılan şekilde değişebiliyordu.

Hesabınızın saat dilimini değiştirmek için:

Ana Sayfa sekmesinden Hesap ayarları sayfasına gidin.
“Hesap bilgileri” bölümünde, “Saat dilimi”nin yanındaki düzenle'yi tıklayın.
Açılır listeden saat diliminizi seçin.
Kaydet'i tıklayın.

Yardımınız için teşekkürler şuan bakamıyorum VDS'ye xp kurdurtuyorum şuan kurulum bitsin bakacağım. inşallah sınırı geçerizde pin yola çıkar

26 tl den 20 tl üstü kesinleşebilir.
Benim kesinleşip pinim yola çıktığı gibi,
Tecrübe ile sabittir.
Kesintinin %16, %17 gibi bir sabiti yok.

26 tl den 20 tl üstü kesinleşebilir.
Benim kesinleşip pinim yola çıktığı gibi,
Tecrübe ile sabittir.
Kesintinin %16, %17 gibi bir sabiti yok.

hocam asıl konu şu acaba saat 10:00 a kadar olan tutar mı kesinleşecek yoksa gece 00:00 da olan tutar mı kesinleşecek

Sabah 10 diye biliyorum.
Gece 12 den sabah 10 a kadar kazandığın miktar nedir?

Hea. yani 12 de ise 20 tl üstü kesinleşmesi imkansız.
Sabah 10 da ise bir ihtimal.
İnş. Sabah 10'dur da 20 tl üstü kesinleşir ne diyelim.
Olmazsa da can sağlığı mecburen bir dahaki aya.

Kesintiyi de hesaba katarsak çok sınırda hocam ama tahminen 22 lira kesinleşir, o da pininizi yola çıkartır :)

Hea. yani 12 de ise 20 tl üstü kesinleşmesi imkansız.
Sabah 10 da ise bir ihtimal.
İnş. Sabah 10'dur da 20 tl üstü kesinleşir ne diyelim.
Olmazsa da can sağlığı mecburen bir dahaki aya.
Aynen hocam sınırda hocam merakla bekliyorum inşallah 10:00 da olan tutar kesinleşir.
Kesintiyi de hesaba katarsak çok sınırda hocam ama tahminen 22 lira kesinleşir, o da pininizi yola çıkartır :)

hocam 09:18 de öyleydi saat 10:00 gibi 1 lira daha gelmiştir üstüne şuan vds ye format attırıyorum ondan bakamıyorum ama inşallah kesinleşir ve yola çıkar pin

Çıksada gelmiyor benim pin çıkalı 1 ay oldu bekliyorum :D

Aynen hocam sınırda hocam merakla bekliyorum inşallah 10:00 da olan tutar kesinleşir.

hocam 09:18 de öyleydi saat 10:00 gibi 1 lira daha gelmiştir üstüne şuan vds ye format attırıyorum ondan bakamıyorum ama inşallah kesinleşir ve yola çıkar pin

Hocam hesap tl hesabı olunca değişti mi tam bilmiyorum da dolar hesapları pasifik saatine göre kesinleşiyordu, tl'nin de pasifiğe göre kesinleştiğini düşünüyorum ben yine de. O nedenle öyle 22 lira kesinleşir tahminen dedim. Ama arkadaşlar haklı eğer dün geceden 12de TSİ kesinleşiyorsa o zaman çok çok zor pinin yola çıkması :)

Çıksada gelmiyor benim pin çıkalı 1 ay oldu bekliyorum :D
eheehe :D hocam 1 aydan erken gelende var hiç gelmeyende bakalım hayırlısı ilk pin olacak onun biraz verdiği heyecan var :)
Hocam hesap tl hesabı olunca değişti mi tam bilmiyorum da dolar hesapları pasifik saatine göre kesinleşiyordu, tl'nin de pasifiğe göre kesinleştiğini düşünüyorum ben yine de. O nedenle öyle 22 lira kesinleşir tahminen dedim. Ama arkadaşlar haklı eğer dün geceden 12de TSİ kesinleşiyorsa o zaman çok çok zor pinin yola çıkması :)

valla hocam inşallah 10:00 olurda yola çıkar bari ilk pin gelmese gelecek ay 2. yi istemiş olurum. yardımlarınız için teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri