Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kazanclar her ayın 12 sinde kesinleşir eğer 20 tl üstünde bir kazancın kesinleşirse pininde aynı gün yola çıkar.
Saat dilimi pasific olanlarda hergün 10 gibi kesinleşme oluyor. Ancak saat dilimi istanbul a göre ayarlıysa senin kazancın zaten gece 12 de kesinleşmiştir. Ayrıca şubat ayında toplam 20 tl lik bir kazancın varsa bunun %16-%17 lik bir kısmı kesintiye uğrayacaktır toplamda 17tl gibi bir miktar kalır pinin de ayın 12 sinde yola çıkmaz. Tecrübe ile sabittirBu arada pinler ay başında değil her ayın 12 sinde yola çıkmaktadır.
26 tl den 20 tl üstü kesinleşebilir.
Benim kesinleşip pinim yola çıktığı gibi,
Tecrübe ile sabittir.
Kesintinin %16, %17 gibi bir sabiti yok.
Sabah 10 diye biliyorum.
Gece 12 den sabah 10 a kadar kazandığın miktar nedir?
Aynen hocam sınırda hocam merakla bekliyorum inşallah 10:00 da olan tutar kesinleşir.Hea. yani 12 de ise 20 tl üstü kesinleşmesi imkansız.
Sabah 10 da ise bir ihtimal.
İnş. Sabah 10'dur da 20 tl üstü kesinleşir ne diyelim.
Olmazsa da can sağlığı mecburen bir dahaki aya.
Kesintiyi de hesaba katarsak çok sınırda hocam ama tahminen 22 lira kesinleşir, o da pininizi yola çıkartır![]()
Aynen hocam sınırda hocam merakla bekliyorum inşallah 10:00 da olan tutar kesinleşir.
hocam 09:18 de öyleydi saat 10:00 gibi 1 lira daha gelmiştir üstüne şuan vds ye format attırıyorum ondan bakamıyorum ama inşallah kesinleşir ve yola çıkar pin
eheeheÇıksada gelmiyor benim pin çıkalı 1 ay oldu bekliyorum![]()
Hocam hesap tl hesabı olunca değişti mi tam bilmiyorum da dolar hesapları pasifik saatine göre kesinleşiyordu, tl'nin de pasifiğe göre kesinleştiğini düşünüyorum ben yine de. O nedenle öyle 22 lira kesinleşir tahminen dedim. Ama arkadaşlar haklı eğer dün geceden 12de TSİ kesinleşiyorsa o zaman çok çok zor pinin yola çıkması![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.