saat 23:30'Da 9k görüntülüme vardı sabah uyandım 24k olmuş

• Kullanıcı kajaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

kajaga

Kayıtlı Üye
1990incis4078496.jpg

akşam son bir kez istatistiklere baktım ocak 20 nin izlenme sayısı 9k idi sabah bi uyadım şoooook ! 24k olmuş

Bir kanalada topluluk gelmiş siliyimmi kanalı direk

bir kanalımda girişte tel no istiyor nasıl silecem bu kanalı

Adense verileri akşam yansımadı bazı kişilerde ben dahil. Sabah benimkide artmıştı

Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır.

yazıyor. Bu yazı herkeste var mı?

Adense verileri akşam yansımadı bazı kişilerde ben dahil. Sabah benimkide artmıştı

Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır.

yazıyor. Bu yazı herkeste var mı?

Aynen aynı yazı bendede var

gece adsense verilerinde gecikme vardı...gün bittikten sonra ekleme yapıldı verilere...
telefon onayı isteyen kanalı silme 3cx le onaylat(forumda konusu var)

gece adsense verilerinde gecikme vardı...gün bittikten sonra ekleme yapıldı verilere...
telefon onayı isteyen kanalı silme 3cx le onaylat(forumda konusu var)

"Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi."

Kanalın anasayfasına giriş yapınca üstte bu yazıyor bu kanal adsenseye bağlıydı diğer kanallara zarar gelir mi. Birde bu kanalı nasıl silerim

"Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi."

Kanalın anasayfasına giriş yapınca üstte bu yazıyor bu kanal adsenseye bağlıydı diğer kanallara zarar gelir mi. Birde bu kanalı nasıl silerim
https://www.google.com/settings/datatools
google+ hesap kısmından veri araçları
hesabı ve verileri sil
dikkat et gmaile adsense bağlı olmasın onu da siler:D
youtube onu bahane ederek diğer kanalların para kazanmasını kapatabilir
o yüzden bu şekilde silme işlemini yap..

Telefon onayı isteyen kanalın gmailine gir girmediyse silinmiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri