Evet arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar diliyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi saat 15:10 da upload edilen video(tarih aynen böyle yazıyor), 5 adet sitede imlememe rağmen hala indexlenmiş değil. videonun linkini google a arattığımda resim çıkmıyor, habermişçesine basit bi link çıkıyor + arama seçeneğini videolar olarak değiştirince öyle bi url bulunamadı diyor. şu saat oldu durum hala değişmedi ve dolayısıyla yüklediğim video 10 saat 45 dakikadır yalnızca " 1 " izlenimde. ayrıca video çok popüler bi çizgi film videosu. etiketleri olsun açıklaması olsun full aranmaya yönelik
örn : mickey mouse, mickey, mouse, mickey mouse full episodes, mickey mouse full episodes 2014
gibi gibi. index almayınca haliyle arandığında da çıkmıyor, tüm emek gidiyor boşa.
video hakkında bikaç bilgi vermek istiyorum.
çizgi film.
1 saatlik video ( 5 farklı çizgi filmi renderladım, her şeyiyle youtube a yüklemem 4-5 saat sürdü )
adsense e bağlı, para kazanması açık ( normalde eşleşene takılan bi videodur )
başlıkta şu ifadeleyi kullandım " XXX " xxx kısmında farklı bi şey yazıyor. bunu ayrıca belirtmemin nedeni oradaki " " ler sıkıntı çıkarmış olabilir mi sizce arama motorunun tanımlaması açısından?
haricinde özellikle belirtilmesi gerekilen bir şey olduğunu sanmıyorum.
tüm bu bilgiler ışığında bana mantıklı bi izah yapabilecek yahut aynı sorunu yaşayıp da nasıl çözdüğünü belirtebilecek arkadaşlar var ise; hem şahsıma hem de ilerde benim gibi bu sorunla karşılaşabilecek olan arkadaşlara çok yardımcı olmuş olur. okuduğunuz için teşekkür ederim, yardımlarınızı bekliyorum.
örn : mickey mouse, mickey, mouse, mickey mouse full episodes, mickey mouse full episodes 2014
gibi gibi. index almayınca haliyle arandığında da çıkmıyor, tüm emek gidiyor boşa.
video hakkında bikaç bilgi vermek istiyorum.
çizgi film.
1 saatlik video ( 5 farklı çizgi filmi renderladım, her şeyiyle youtube a yüklemem 4-5 saat sürdü )
adsense e bağlı, para kazanması açık ( normalde eşleşene takılan bi videodur )
başlıkta şu ifadeleyi kullandım " XXX " xxx kısmında farklı bi şey yazıyor. bunu ayrıca belirtmemin nedeni oradaki " " ler sıkıntı çıkarmış olabilir mi sizce arama motorunun tanımlaması açısından?
haricinde özellikle belirtilmesi gerekilen bir şey olduğunu sanmıyorum.
tüm bu bilgiler ışığında bana mantıklı bi izah yapabilecek yahut aynı sorunu yaşayıp da nasıl çözdüğünü belirtebilecek arkadaşlar var ise; hem şahsıma hem de ilerde benim gibi bu sorunla karşılaşabilecek olan arkadaşlara çok yardımcı olmuş olur. okuduğunuz için teşekkür ederim, yardımlarınızı bekliyorum.