Saat 3 te yükleyip türlü imleme sitelerinde gerekli işlemleri yaptığım video hala indexlenmedi

• Kullanıcı freusty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

freusty

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar diliyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi saat 15:10 da upload edilen video(tarih aynen böyle yazıyor), 5 adet sitede imlememe rağmen hala indexlenmiş değil. videonun linkini google a arattığımda resim çıkmıyor, habermişçesine basit bi link çıkıyor + arama seçeneğini videolar olarak değiştirince öyle bi url bulunamadı diyor. şu saat oldu durum hala değişmedi ve dolayısıyla yüklediğim video 10 saat 45 dakikadır yalnızca " 1 " izlenimde. ayrıca video çok popüler bi çizgi film videosu. etiketleri olsun açıklaması olsun full aranmaya yönelik

örn : mickey mouse, mickey, mouse, mickey mouse full episodes, mickey mouse full episodes 2014

gibi gibi. index almayınca haliyle arandığında da çıkmıyor, tüm emek gidiyor boşa.

video hakkında bikaç bilgi vermek istiyorum.

çizgi film.
1 saatlik video ( 5 farklı çizgi filmi renderladım, her şeyiyle youtube a yüklemem 4-5 saat sürdü )
adsense e bağlı, para kazanması açık ( normalde eşleşene takılan bi videodur )
başlıkta şu ifadeleyi kullandım " ™ XXX ™ " xxx kısmında farklı bi şey yazıyor. bunu ayrıca belirtmemin nedeni oradaki " ™ " ler sıkıntı çıkarmış olabilir mi sizce arama motorunun tanımlaması açısından?
haricinde özellikle belirtilmesi gerekilen bir şey olduğunu sanmıyorum.

tüm bu bilgiler ışığında bana mantıklı bi izah yapabilecek yahut aynı sorunu yaşayıp da nasıl çözdüğünü belirtebilecek arkadaşlar var ise; hem şahsıma hem de ilerde benim gibi bu sorunla karşılaşabilecek olan arkadaşlara çok yardımcı olmuş olur. okuduğunuz için teşekkür ederim, yardımlarınızı bekliyorum.

1 2 gün içinde index alır.

ne tuhaf attığım tüm videoları bütün paylaşım sitelerinde var metecafe vb siteler vs. yani index alıyor hiç bir sey yapmadan sanırım kanalın eski yada yeni olması çok fark ediyor.

aslında emek boşa gitmiyor yanlış yönde kullanılıyor Neden ?

Öncelikle girdiğiniz etiketler açıklama ve video başlığı aranma hacmi ve rekabat sayısı az olan bir içerik değil haliyle bu index almasındaki en büyük engel doğal bişey.
Düşünsene herkes "Fb-Gs 4/14/2014 maç özeti"ni attı herkesin içeriği indexlendi kimi 1.sayfada kimi alt sıralarda bunun sebebi bu içerik google veya youtube benzeri sitelerde 2 hafta once veya 5 ay once kimse fb-gs 4/14/2014 maç özetini aramıyordu, yani rekabet sayısı olmayan bir içerikten dolayı herkesin içeriği indexlendi.Ama sizin içeriğiniz bambaşka,
Ne yapabilirsiniz ? Aranma hacmi ve rekabeti çok olan kelimeler seçmek yerine içeriğinize dokunmadan eş değer etiket ve açıklamalar ile videoyu işleyebilirsiniz herkesin kullanmadığı bir içeriği zaten yayınladıktan sonra index sorununuz kalmaz.

İndex almada abone sayın çok önemli, video kısa süre içinde birden çok ip den Ping alırsa video hemen indexlenir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri