Saate baktımmı hep aynı görüyorum...

KinqturK

Yasaklanmış
Arkadaşlar biraz gereksiz konu olabilir ama ne zamandır soruyum soruyum diyom vazgeçiyom bugun açmak istedim...
Arkadaşlar ben Saate baktıgım zaman (Saat ile Dakika'yı) Hep aynı goruyorum biraz garip gelebilir ama dogru :D Mesala günde diyelim 3 defa saae baktım.. (duvar,Kol,Bilgisayar)Saati Farketmez hep Örn..(22:22,,11,11,9,9) Olarak goruyorum hep günde 3 defa öyle görüyorum Bu olay 2 senedir hergün tekrarlanıyor.. Bu olay tesadüfmü oluyor yoksa bişeylermi var :D Bayabi araştırdım ama düzgün bi kaynaga ulaşamdım Hiç başına gelen varmı acaba neden böyle oluyor... EN SONDA AZ ÖNCE PC SAATİNE BAKTIM 23-23'dü yani saat dakika hep aynı oldumu gözüm istemsizce saate gidiyor :D

Aynisi banada oluyor . Bi aciklama bulamadim :(

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kafana taktığın için sık sık denk geliyor.Aslında başka zamanlardada saati görüyosun fakat fark etmiyorsun bile.Arada sırada baktığındada aynı saati ve dakikayı görüyorsun.Benim başımada gelir sık sık böyle şeyler aldırmıyorum :D Mesela bendede artık yetenekmidir değilmidir bilmem diyelimki saat 3 te evden çıktım aradan bir kaç saat geçti,duruyorum kafadan aşağı yukarı hesaplıyorum maximum 4-5 dakika oynuyor tahmin ettiğim saat.Nasıl yapıyorum bunu bende bilmiyorum :D Kısa zaman aralıklarındada oluyor mesela bazen saate bakıyorum 6 dakika sonra yine bakıcam diyorum tv seyretmeye devam ediyorum baktığımda 6 dakika geçmiş oluyor.Hiç şaşmaz ama bu rastlantı değil direk öyle olucak diyorum oluyor :D Seninkisiyse artık takıntı haline gelmiş diyebilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri