Saatte $3-$5 Dolar Kazanma

Hayalet301

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar instagc.com web sitesinde reklam izleyerek saate 3 veya 5 dolar kazanma sansı var. İzlediğim videolarda PayPal ödeme mevcut fakat sıradan bir gmail üye oldum daha sonra PayPal hesap istedi giriş yaptım fakat üyelikle PayPal hesap uyuşmadığından dolayı bir türlü test edemedim.

Bam74G.png

https://www.youtube.com/watch?v=DEEj2KTRIec

Hiç test eden oldumu?

https://www.youtube.com/watch?v=uV7eFOBY2Tc

---------- Spam Engelliyici 01:04 ---------- Önceki Mesaj 00:47 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=7L4ho0FFSm0

Senin bakiyene yansıttılar mi yoksa sadece sitenin vaad ettiği rakam mı bu?

üye oldum ama 2013 yılından kalma paypal hesabım onaysız olduğundan site paypal hesabınızı onaylayın diyor. Şimdi paypala türk bankası kredi kartımı girsem onaylanır mı ?

üye oldum ama 2013 yılından kalma paypal hesabım onaysız olduğundan site paypal hesabınızı onaylayın diyor. Şimdi paypala türk bankası kredi kartımı girsem onaylanır mı ?

hocam benim banka hesap onaylıydı ve problem oldu.. forumda daha tercubeli arkadaşlar varsa bilgi almak içindi. paypala kart ekledğinizde hesabınızdan 3 tl kesiyordu.

acele etmeyin forumda daha önce denemiş arkadaşlar çıkabilir.

hocam benim banka hesap onaylıydı ve problem oldu.. forumda daha tercubeli arkadaşlar varsa bilgi almak içindi. paypala kart ekledğinizde hesabınızdan 3 tl kesiyordu.

acele etmeyin forumda daha önce denemiş arkadaşlar çıkabilir.

kartımı girdim hocam kabul etti ama onaylanması için küçük bir tutar ödeme çekmesi lazım sonra iade ediyor zaten. Ben fakir olduğum için hesap 0.00 TL bakiyeli ve onay yapamadım :(

Paypalımı kabul etti puan kazanması kaldı ama zor ya, video reklam yok. Sanırım Türkiye engelli. Bir iki anket yapim dedim, baya baydı. Yinede günlük üç tane 70 lik görevler çalışsa günde 10 lira yapar heralde.

site hakkında yabancı sitelerden okuduğum mesajlara göre sağlam bir site. klasik GPT sitesi ama öyle aman aman kazançlar beklemeyin diyorlar. Çok düzenli GPT kullanıcısı olsanız bile senelik birkaç yüz dolar anca kazanırsınız diyorlar. Öyle ara ara gireyim bakayım tarzı insansanız bir iki ayda birkaç dolar ancak kazanırsınız diyorlar. site 2011 yılından beri aktif bir siteymiş. Ödeme konusunda problem olmadığını hatta ödeme noktasında aşırı titiz olduğunu telefon ile doğrulama gerektiğini belirtiyorlar. Ödeme yolları ise gift cards, direct deposit, eCheck, ve PayPal şeklindeymiş. Hediye çeki, kuponlar gibi web üzerinde kullanabileceğiniz indirim avantajlarını da ara alabiliyorsunuz. Sitelerden okuduğum derlediğim bilgiler bu yönde. Umarım faydası olur sizlere.
Saygılarımla.

Yalnızca PayPal ile mi ödeme alabiliyoruz? Banka hesabı veya başka bir sistem yok mu?

Uyduruk, video olmadıkça işe yaramaz. Anketlere dürüst cevap verince siz işe yaramazsınız bu anket için diye cevap geliyor. İllaki yıllık 1 milyon kazanıcan, aile 5 kişi 3 çocuk olacak ki size bişey sorsunlar.

Boşuna uğraşmayın site abdye ödeme yapan bir site paypala istediğiniz kadar onaylayın ki onaylama diye bir şey yok bilgileriniz eşleşmeyecektir. Bu yüzden anket video gelmeyecek. Vpn kullandığınızı varsayıyorum sistem yine de algılıyor. Saygılar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri