saatvesaat.com Asla Tavsiye Etmiyorum!

tamu89

Kayıtlı Üye
saatvesaat.com güvenilir mi?

04242035228660449094.png

evet arkadaslar bu siteden 26 haziran 2o13 tarihinde dogum gunu icin adidas marka bir kol saati almistim.

satin alma islemi sirasinda dogum gunu hediyesi oldugunu ve urunde herhangi bir sorun olmamasinı ozellikle rica etmiştim. herneyse kargo bana ulasti ve kargoyu actigimda saatin kutusundan cikmis oldugunu gordum. saate bakmaya basladim. saatin hemen kordonu dikkatimi cekti siyah siyah lekeler vardi. ekranina dokundugumda da cizikler mevcuttu. gunes isigina tutuldugunda cizikler belli oluyordu.

dogum gunu hediyesi yapacagim saat resmen 2.el olarak geldi. urunu sitede ki indirimden almistim. sanirim bu indirimlere tabii olan urunler iade edilmis, fabrikasyon hatasi olan ve uzun yillar satilmamis urunlerden olusuyor. bu soruyu musteri temsilcisine de sordum cevap vermedi.

herneyse saatin dogum gunu icin oldugunu ve magdur oldugumi belirtmeme ragmen musteri temsilcisi bozuk plak gibi iade edin dedi defalarca (urunun iade edilmesi artik alistiklari bir sey demek ki). bu "buyuk firmanin" sitede bulunan hizli kargo anlasmasi ile magduriyetini telafi etmesini beklemistim ama olmadi. urunu degisime yolladim ve dogum gunu gecti gitti hala bir yanit yok. cok buyuk ihtimal yine kusurlu bir urun yollayacaklar. bir daha ne sitesinden ne de magazalarindan saat pili dahi almayacagim. kimseye de onermiyorum. ozellikle indirimli etiketi olan urunlerden uzak dursunlar. keske alisveris yapmadan once haklarinda yazilmis ve cozulmemis sikayetleri okusaydim.

saatvesaat.com dan alışveriş yapan var mı?
saatvesaat.com şikayet

İlgili ürünü değişim için gönderdim ve 03.07.2013 tarihinde Emre Tokgöz isimli şahıs teslim almış. sitelerinde 3 gün içinde değişim yapılacağı ve eğer bu süre aşılırsa aranıp haberdar edileceğim yazmasına rağmen hafta sonu hariç bugün 4.gün. ben uğraşıp yazmasam cevap vermiyorlar. doğum günü hediyesi diye alırsın böyle elinde patlar işte. iade talebinde bulundum. 7 ila 13 gün içinde yansırmış. illa ki bu süreçte de sorun yaşayacağım. HARAM ZIKKIM OLSUN GEÇEN BU ZAMANIM.

Aklınızı kullanın ve MODERN ZENCİ SAATÇİ saatvesaat.comden uzak durun.

kargo görevlisi yanında paketi acmak cok önemlidir bu tür durumlarda yinede hakkınızı aramak adına tüketici mahkemesine başvurun. hertürlü zararınızı ödemek zorundalar

geçmiş olsun kardeş ama hakkını ara peşlerini bırakma

Ben de bi ara hizlial.com'dan netbook siparişi vermiştim.En fazla 3-5 günde elime geçmesi gerekiyordu.14 15 gün geçti gelmedi.Yazdığım hiç bir mesaja da zamanında cevap verilmedi.Daha sonra şöyle bir mesaj geldi aşağı yukarı şöyle diyodu "Sipariş etmiş olduğunuz ürünü şuan tedarik edemiyoruz, dilerseniz farklı bir ürünü size sunma imkanı bize tanıyın veya para iadesi isteyin"
Şimdi ben bunları niye anlattım?
Türkiye'de internetten alışveriş yapacaksanız Gittigidiyor ve Hepsiburada gibi büyük firmalardan yapın kendini kanıtlamış alıcı koruması sistemi mevcut olan alışveriş sitelerini kullanın.Böyle saçma sapan yerlerden alışveriş yaparak moralinizi bozmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri