Sabahın ilk ışıkları 6:40 [139 Kişi]

CyberTR

Kayıtlı Üye
CyberTR, ADSEOM, azat_usta, Berat06, bilenesor, Bonna, By.Solver, byreD, caranthir, cburak, EgE, engnkrkmz, fatihbaz, fonemi, fsever, FuatReyiz, futli, GOKTURK, hassonya, HITNRUN, ipsion, ismaillbayram, iwocan, jamut, kacakzamani, kanunsuz_, Karacabey, Kemal3792, kiltuy, kursun23, M.A.A, Mesut, mj23, mrtlsatan, muratagca, nescafe3in1, nicholaihel, olli, Ozsoy05, petitjoueur, Quite, Rammstein, remeus, Riot, rustler, sacrifice959, SeaNoNe, sinan307, soldiertr, sysroot, Talebe, TDWeb, thewampir, tia1542, ugr17, ugs9305, ugurersoy, WeyliPreci, Woap, YuqseLx, zpostar

Foruma bir girdik çıkmak bilmiyoruz bu saatte neler yapıyorsunuz ?
Ben 9 daki finalime uykusuz gireceğim heralde ders başındayım saatlerdir :)

euro truck simulator 2 indirdim, garaja 2 eleman aldim tirlarinida verdim essekler oturuyor öyle is yapmiyorlar onlara sinirleniyorum :l

euro truck simulator 2 indirdim, garaja 2 eleman aldim tirlarinida verdim essekler oturuyor öyle is yapmiyorlar onlara sinirleniyorum :l

Bende oynardım bir zamanlar sonra hilesini buldum hile kullanınca da hiç güzel olmadı tabi bıraktım :) Zevkliydi ama bir ara kendimi kaptırıp sandalyede amortisor varmış gibi sallandığımı bilirim :D

---------- Mesaj saat 06:53:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:52:08 civarında gönderildi. ----------

FM 2014 oynuyorum bi yandan :)

FM çok ayrıntılı ya benlik değil arkadaş :D onun yüzünden Fifa manager de çıkmayacak artık ya üzüntülüyüm :D

Bende oynardım bir zamanlar sonra hilesini buldum hile kullanınca da hiç güzel olmadı tabi bıraktım :) Zevkliydi ama bir ara kendimi kaptırıp sandalyede amortisor varmış gibi sallandığımı bilirim :D

Aynen abi hersey iyi güzelde tam otobana giriyoken arkamdan vuran arabalar yokmu bitiriyor beni :D bende ilk defa heves ettim. Tavsiyede ederim indirmek isteyen olursa linkini atarim torrent olarak ^_^

---------- Mesaj saat 06:53:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:52:08 civarında gönderildi. ----------

FM çok ayrıntılı ya benlik değil arkadaş :D onun yüzünden Fifa manager de çıkmayacak artık ya üzüntülüyüm :D

Sıradaki şampiyonlar ligi kupası senin için gelsin o zaman :D

Aynen abi hersey iyi güzelde tam otobana giriyoken arkamdan vuran arabalar yokmu bitiriyor beni :D bende ilk defa heves ettim. Tavsiyede ederim indirmek isteyen olursa linkini atarim torrent olarak ^_^

Hele ingiltere'ye gittim bir kere neye uğradığımı şaşırdım karşıdan arabalar geliyor meğersem orda arabalar soldan gidermiş ne ters memleket :D

---------- Mesaj saat 06:59:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:57:30 civarında gönderildi. ----------

Sıradaki şampiyonlar ligi kupası senin için gelsin o zaman :D

Sen iyisin o zaman :D Beni hep kovuyorlar şamar oğlanına dönüyorum o yüzden sevmiyorum :D Lisanslımı seninki online'ı nasıl merak ediyorum açıkçası

Valla iş ilanlarına bakıyorum bir yandan müzik dinliyorum zaten kazanamazken kazanmaya yeni başlayan kanallara dün darbe atınca youtube yeni kanal tasarlıyıp birde minik özgün çalışmam için slayt yapıyom
yani belli bir sıralama ile bunları yaparken neskafemi yudumlayıp derin düşüncelere dalmıyorum değil içinde olduğum çıkmazlardan nasıl çıkıcam diye
ahh ahh bende cod oynamayı özledim be :D

Birde yeğenimi şimdi benim okula bırakmak zorunda olmam kim kalkcak gitcek şimdi .d

Finalde başarılar allah zihin açıklığı versin :)

Valla iş ilanlarına bakıyorum bir yandan müzik dinliyorum zaten kazanamazken kazanmaya yeni başlayan kanallara dün darbe atınca youtube yeni kanal tasarlıyıp birde minik özgün çalışmam için slayt yapıyom
yani belli bir sıralama ile bunları yaparken neskafemi yudumlayıp derin düşüncelere dalmıyorum değil içinde olduğum çıkmazlardan nasıl çıkıcam diye
ahh ahh bende cod oynamayı özledim be :D

Bende özledim hocam eskiden iyiydi okuldan gelir oyun oynardık şimdi öylemi ah ah :D Meslek nedir hocam ? Şuanda elimde olsa tam zamanlı olarak youtube çalışırım hocam bu pastadan ne kadar fazla pay alırsak o kadar iyi :)

Hele ingiltere'ye gittim bir kere neye uğradığımı şaşırdım karşıdan arabalar geliyor meğersem orda arabalar soldan gidermiş ne ters memleket :D

---------- Mesaj saat 06:59:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:57:30 civarında gönderildi. ----------

Sen iyisin o zaman :D Beni hep kovuyorlar şamar oğlanına dönüyorum o yüzden sevmiyorum :D Lisanslımı seninki online'ı nasıl merak ediyorum açıkçası

Lisanslı ama online hiç oynamadım bu oyunu çoklu oyuncuyla oynayınca çok zevkli ama işte onada denk gelemiyorum hiç :)

Bende özledim hocam eskiden iyiydi okuldan gelir oyun oynardık şimdi öylemi ah ah :D Meslek nedir hocam ? Şuanda elimde olsa tam zamanlı olarak youtube çalışırım hocam bu pastadan ne kadar fazla pay alırsak o kadar iyi :)

Meslek öğrenciyim Bilişim teknolojileri son sınıf - Teknik servis elemanı - Bilgi işlem operetörü
Donanım bölümü -Teknik servis elemanlığı ama yazılım meraklısımyım lisse son benim bu dönem ünide nasipse yazılm yada bilgisayar müh. düşünüyorum

işimiz bu olsada hocam malum öğrencilik yılları istediğimiz iş olmadı olmuyor kimde olmuşki
Garson-komi-süpervisorlük var hani iş olursa :p

Aynen katılıyorum çok büyük bir pasta yeterince pay alamıyoruz

Sabah 9 da eskişehire otobüsüm var uyursam uyanamam,kaçırırım diye takılıyorum.(facebook,ytpara,twitter) Başka bir ağ'da olduğum için kanallara da giremiyorum.Öyle ortada kaldım yani.

facebookdaki sınıf admininin paylaşımını öğeyi denetleden düzenleyip ''yılbaşı tatili bugünü de kapsıyor cumaya kadar okul yok'' diye düzeltip aileye göstermek:(

Meslek öğrenciyim Bilişim teknolojileri son sınıf - Teknik servis elemanı - Bilgi işlem operetörü
Donanım bölümü -Teknik servis elemanlığı ama yazılım meraklısımyım lisse son benim bu dönem ünide nasipse yazılm yada bilgisayar müh. düşünüyorum

işimiz bu olsada hocam malum öğrencilik yılları istediğimiz iş olmadı olmuyor kimde olmuşki
Garson-komi-süpervisorlük var hani iş olursa :p

Aynen katılıyorum çok büyük bir pasta yeterince pay alamıyoruz

Bilgisayar mühendisliği okuyorum bende bir heves girdik ama bitmek bilmeyecek gibi duruyor çok zorluyorlar sınav ortalamaları 30-50 arasında gidip geliyor geçme notu 65 sen düşün :)

Bilgisayar mühendisliği okuyorum bende bir heves girdik ama bitmek bilmeyecek gibi duruyor çok zorluyorlar sınav ortalamaları 30-50 arasında gidip geliyor geçme notu 65 sen düşün :)

Zor ya allah cümlemize kolaylık versin başarı nasip etsin inşallah:)

Sabah 9 da eskişehire otobüsüm var uyursam uyanamam,kaçırırım diye takılıyorum.(facebook,ytpara,twitter) Başka bir ağ'da olduğum için kanallara da giremiyorum.Öyle ortada kaldım yani.

Mobil internet almak lazım bu gibi durumlar için şuanda polis tarifesi kullanıyorum her yöne 1000 dakika 1000 sms 4gb internet ayda 27tl bu iş için oldukça güzel ve ucuz polis tanıdığın varsa bu tarz bişey alabilirsin

Mobil internet almak lazım bu gibi durumlar için şuanda polis tarifesi kullanıyorum her yöne 1000 dakika 1000 sms 4gb internet ayda 27tl bu iş için oldukça güzel ve ucuz polis tanıdığın varsa bu tarz bişey alabilirsin

Vodem varda 10 günde bitirdim 6 gb kesmedi beni :D

Turkiyede pahalı vallah mobilden internete girmek, Fransada 15 euroya sınırsız arama/sms/internet.. :rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri