Edit yeterince pm aldım.
mobil mesaj
mobil mesaj
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben sana vereyim sen bana ne vercenS.a arkadaşlar ..
Sabit gelir sağlayabileceğimiz kategori ne olabilir.
Vine ve comedi videoları dışında rekabet çok bunlarda ..
seviliyorsun biliyorsun ve teklifimde fena değil yani@Katip gurhan dostum karşılık istemiş ..
''26'' yaşında olan insanın açacağı bir konu değil bu![]()
@LemaX .. bide bana laf atmazsan sevinirim babacan ..
Senin 1 konun bu .. seni küçümsemiyorum allah kazancınıda artırsın ama ülke değiştirmek için konu açıyorsun .. benim bu konuya laf atmışsın ..
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...iz/42350-para-kazanma-nasil-aktif-edilir.html
Buda senin açtığın konular ..
http://www.ytpara.com/search.php?searchid=300330
Buda senin açtığın konular kanal , kategori ve analiz bilgileri filan verirsiniz daha sonra kanal satın alınır vs konun vardı ..http://www.ytpara.com/normal-kanal-...li-kanallarinizi-aliyorum-fiyatlar-guzel.html
Yani birine laf atacaksanız once kendinize çekidüzeniz gerekiyor ..
youtube işinde hiç bir zaman sabit kazanç yoktur hergün tıklanır bir videon birgün 10k tıklanır bi bakarsın ertesi gün bir tık bile almaz bir zaman kanalın 20 k alır ama reklam tık almaz gibi şeyler vardır günlük izlenim olan bir kategori içinde yorum içinde bir arkadaş belirtmiş a yazsanız başlıklar çıkar deneme yanılma yöntemi ile bulma işlemi size düşer
hiçbir zaman sabit kazanç yoktur demeyin hocam açın özgün kanal 5-6 ay byunca her gun bir veya iki video ekleyin kanal yavaş yavaş abone kazanmaya başlayınca sabit gelirin tadına varın![]()
Biz spam kanalla bile sabit gelir kazanıyoduk ama şu eski kanalların toplu kapatılmaya başlaması planlarımızı bozdu![]()
[MENTION=13693]LemaX[/MENTION]en son konuna yaptigim yorumdan sonra baya agrina gitmis
ne yaparsak yapalım sende ki o ağrı dinmiyecek seni azat ettim ..
Konu amacının dışına çıkmıştır ..
Ben kazanamayan biri değilim .. Raidcalla gelenler de ve ozelden mesaj yazanlar da olmuştur. Herkese elimden geldiğince yardımcı olmuş sıkıntılarına çare kategorisi olmayana kategori vermişimdir. ( [MENTION=10299]qDuW[/MENTION] haric adam kazanıyorr zaten)
Bu konuyu acdim bana kimse gelirli kategorisini sana vermez diye mesaj geldi .. kimsenin kategorisinde kazancında gozum yok .. ilgilenmedigi firsat bulamadigi yada fazla rekabetsiz bir kategori ogrenmek istemiştim .. işe gitigimde kafam kanalarda olmasın kapanma yasandımı yasanmadı mı diye kafama takmak istemedim ..
oo kolay yoldan kategori bulmaya calisiyor diyeniniz olmusdur. Ama hiç bir iyilik bende karşılıksız kalmamıştır. yaptıgım cogu iyilikte de karşılık beklememişimdir.
Ha suana kadar yazmadim egoist filan dememeniz için .. benim gelirim de bu forumdaki üyelerin yüzde 70 sinden daha fazladir. Ben kolaya konan bi insan deiglim .. Gunde 8 saat iste çalışır 4 saat uyurum geri kalanı youtube ile renderle uğraşırım ..
[MENTION=13693]LemaX[/MENTION]a bir şey demiyorum onda daha once tartısmamızdan bi sinir var ..
diger arkadaşlar tamamiyle beni yanlış anladı ..
Hepinizden ozur diliyorum .. wilwold arkaşada da tesekürler benim kategorimi bana önerdi ama hiç olmazsa yardimci olmak istedi ..
@wildwood candır gerisi heyecan@LemaXen son konuna yaptigim yorumdan sonra baya agrina gitmis
ne yaparsak yapalım sende ki o ağrı dinmiyecek seni azat ettim ..
Konu amacının dışına çıkmıştır ..
Ben kazanamayan biri değilim .. Raidcalla gelenler de ve ozelden mesaj yazanlar da olmuştur. Herkese elimden geldiğince yardımcı olmuş sıkıntılarına çare kategorisi olmayana kategori vermişimdir. ( @qDuW haric adam kazanıyorr zaten)
Bu konuyu acdim bana kimse gelirli kategorisini sana vermez diye mesaj geldi .. kimsenin kategorisinde kazancında gozum yok .. ilgilenmedigi firsat bulamadigi yada fazla rekabetsiz bir kategori ogrenmek istemiştim .. işe gitigimde kafam kanalarda olmasın kapanma yasandımı yasanmadı mı diye kafama takmak istemedim ..
oo kolay yoldan kategori bulmaya calisiyor diyeniniz olmusdur. Ama hiç bir iyilik bende karşılıksız kalmamıştır. yaptıgım cogu iyilikte de karşılık beklememişimdir.
Ha suana kadar yazmadim egoist filan dememeniz için .. benim gelirim de bu forumdaki üyelerin yüzde 70 sinden daha fazladir. Ben kolaya konan bi insan deiglim .. Gunde 8 saat iste çalışır 4 saat uyurum geri kalanı youtube ile renderle uğraşırım ..
@LemaXa bir şey demiyorum onda daha once tartısmamızdan bi sinir var ..
diger arkadaşlar tamamiyle beni yanlış anladı ..
Hepinizden ozur diliyorum .. wilwold arkaşada da tesekürler benim kategorimi bana önerdi ama hiç olmazsa yardimci olmak istedi ..
sadece youtube'la aile geçindiren var sülale geçindirecek kadar kazananda yani oyunu kuralına göre oynarsanız kazanırsınız oynamassanızda kazanırsınız ama kısa zaman![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.