Sabit geliri nasil tutturcaz kategori önerisi var mi?

oyunun kuralı nedir abi
bu eski kanallar demirbaş
ne kanallara giriş yapılıyor ne bişey ekleniyor
ama bak gidiyor hepsi
bir şekilde hep gidiyor

kural özgün olmak özgün olduktan sonra kanal kapansa bile bir maille açtırabilirsiniz youtube'ın şu zamanalrdaki mantığı 6-7 aylık kanallardan şüphelendiklerini topluca kapatıyor. Nasılsa özgün çalışanlar iletişime geçip açtırıyor.

[MENTION=10299]qDuW[/MENTION]; mu çok kazanıyor daha özel üyelik alamamış forumda :P :D

kural özgün olmak özgün olduktan sonra kanal kapansa bile bir maille açtırabilirsiniz youtube'ın şu zamanalrdaki mantığı 6-7 aylık kanallardan şüphelendiklerini topluca kapatıyor. Nasılsa özgün çalışanlar iletişime geçip açtırıyor.

özgün olmak derken bildiğin kendi videonu kendin yapmak mı youtube da olmayanı atmak mı :/
sen hangi kafada gidiyosun şu an

özgün olmak derken bildiğin kendi videonu kendin yapmak mı youtube da olmayanı atmak mı :/
sen hangi kafada gidiyosun şu an

özgüne niyetleniyorum ama spam daha iyi youtubeda olmayanı atmakta özgün sayılabilir ama bu sizi teliflerden vs korumaz kanalım kapandımı kapanmadımı vs düşünmek istemyorsanız videolarınızı kendiniz oluşturun kapansa bile dediğim gibi açtırabilirsiniz o zaman

özgüne niyetleniyorum ama spam daha iyi youtubeda olmayanı atmakta özgün sayılabilir ama bu sizi teliflerden vs korumaz kanalım kapandımı kapanmadımı vs düşünmek istemyorsanız videolarınızı kendiniz oluşturun kapansa bile dediğim gibi açtırabilirsiniz o zaman

Açtırsan ne olacak 100 k hitin varsa 0 olucak.

Çizgifilm oyunları oynayıp atmak özgün oluyor mu?

Bu ise girmeyi planlıyorum

Açtırsan ne olacak 100 k hitin varsa 0 olucak.

olmaz olmaz indexler tekrar alır zamanla

Çizgifilm oyunları oynayıp atmak özgün oluyor mu?

Bu ise girmeyi planlıyorum

Oyun vieoalrı özgün sayılır youtube oyun videolarında eşleşen çıkartmaz ve sadece oyun videosundan oluşan videoalrı content ıd ile korumaz oyunun sahibi telif atabilir ama oyun sahibide reklam olmadığı sürece telif atmaz eğer başlık açıklama ve etikettede yanıltıcılık yoksa sorun çıkacağını sanmam

neyse arkadaşlar konuyu bayaa dağıttım en sevmediğim şey sorusu olan özelden sorabilir .)

Zahmet verip video çekecekseniz eğer söyleyeyim size kategori. Seslendirme yapın. Belgesel tarzında telifsiz resimler eşliğinde bilgi verin. Bir bilgi her zaman geçerlidir. Hiç bir zaman bilgi eskimez..

cvp vereyim derken servisi kacirdim simdi urfa dolmusuyla ise gidicem 20 dk surer

bi admin gele de kapatta her gelen laf sokma cabasinda :))

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri