Sabit Gelirli 3 Aylık Satılık Partner Kanal

mistiksevim

Kayıtlı Üye
KANAL Adi :Sadece Alıcıya
Kanal Kategorisi :İngilizce içerik
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk VİDEO Ekleme Tarihi :22 Ağustos En son 29 Ekim
Abone Sayisi : 1928
izlenim Sayisi : 934.000 görüntüleme
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır Herhangi bir uyarı telif hakkı vb yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci :80-90 dolar arası
Partner Kesintisi : %40
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Satış Fiyatı:
Kanalı satış sebebim, machinima'nın sistemini bir türlü çözememiş olmamdır.
Bu kanalım dahil bir çok kanalımın parasını malesef alamadım.
Bu partner ile çalışan, sistemini bilen bir arkadaşa satmak istiyorum.
27 Kasımda partnere bağlantı kaldırma isteği gönderdim aynı gün videoları da gizledim. Alacak kişi isteği iptal edip videoları aktif edebilir.
Talep ettiğim ücret sadece içerisinde ki paradır. Miktar görünüyor.
İstanbul da olan iş yerim de teslim yapabilirim.

NOT: Satış sadece içerisinde ki parayı alabilecek arkadaşa yapılacaktır.

http://prntscr.com/5bh366

http://prntscr.com/5bh44s

http://prntscr.com/5bh4c3

http://prntscr.com/5bh4m5

http://prntscr.com/5bh4v3

Son düzenleme:
İnsanın böyle kanalı olacak sırtı yere gelmez :D Hayırlı satışlar

Hocam sen alamıyorsan satın alacak kişi nasıl alacak? Çok özür diliyorum ama machinayı çözemedim ödeme alamıyorum diyorsun o Yüzden satıyorum, hocam Hacım abim kardeşim , bilen birine 50 100 lira versende sana yardımcı olsa .

Est. Sistemi ben çözemedim. Bu partner ile çalışan düzenli ödeme alan bir çok insan var. Birilerinden yardım istemek huyum değildir. Satış konusunda da belirttim özellikle içerisinde ki parayı alabilecek kişiye vereceğim. Almayacaksa zaten vermem.

Arkadaş parayı almak için, partnerin görevini üstlenecek bir 'üye' arıyor.

Nasıl yani?
Ben mi olayı tam anlatamadım? Sizler mi yanlış anlıyorsunuz? Kanalın şu an ki gelirini istiyorum sadece normal bir satışla arasında ki fark nedir?
Varsayalım içinde ki parayı tahsil ettim ve o şekilde satışa sundum yazacağım para yine bu rakam. Arada ki farkı söyler misin?

Est. Sistemi ben çözemedim. Bu partner ile çalışan düzenli ödeme alan bir çok insan var. Birilerinden yardım istemek huyum değildir. Satış konusunda da belirttim özellikle içerisinde ki parayı alabilecek kişiye vereceğim. Almayacaksa zaten vermem.

Yardım isteme huyun değilse bir şey diyemem,beni yanlış anlamadığına eminim hocam.

Nasıl yani?
Ben mi olayı tam anlatamadım? Sizler mi yanlış anlıyorsunuz? Kanalın şu an ki gelirini istiyorum sadece normal bir satışla arasında ki fark nedir?
Varsayalım içinde ki parayı tahsil ettim ve o şekilde satışa sundum yazacağım para yine bu rakam. Arada ki farkı söyler misin?

Hocam sizin alamadığınız ya da partnerin size vermediği ödemeyi,partner şirketi benim kara kaşıma kara gözüme mi verecek ?

Hocam sizin alamadığınız ya da partnerin size vermediği ödemeyi,partner şirketi benim kara kaşıma kara gözüme mi verecek ?

Üstad tahsil edememe sebebi kanalda ki herhangi bir sorun değil, kanal temiz getirisi belli. Konuyu açarken de özellikle belirttim, machinima sistemini bilen birisine vereceğim. Bu parayı alabilecek kişiye vereceğim. Bu partner benim kaşımdan gözümden sebep vermemezlik etmiyor. Sözleşme yeniliyor, dasboard çıkarmış ona giremiyorum. Neyse kısacası, alacak olan kişi gelecek hesaba girecek, gerek yt gerek machinima ben burdan parayı alırım ve devam ederim derse alıp gidecek.
Ben kendi tarafımdan baktığım vakit bir sıkıntı görmüyorum. Ama yok yanlış anlaşılıyor ise 1 kanal içinde kendime laf söyletmem satışı da iptal ederim, kanalıda silerim. Burada maksat benim işimde görülsün, alacak kişide kazansın.

Üstad tahsil edememe sebebi kanalda ki herhangi bir sorun değil, kanal temiz getirisi belli. Konuyu açarken de özellikle belirttim, machinima sistemini bilen birisine vereceğim. Bu parayı alabilecek kişiye vereceğim. Bu partner benim kaşımdan gözümden sebep vermemezlik etmiyor. Sözleşme yeniliyor, dasboard çıkarmış ona giremiyorum. Neyse kısacası, alacak olan kişi gelecek hesaba girecek, gerek yt gerek machinima ben burdan parayı alırım ve devam ederim derse alıp gidecek.
Ben kendi tarafımdan baktığım vakit bir sıkıntı görmüyorum. Ama yok yanlış anlaşılıyor ise 1 kanal içinde kendime laf söyletmem satışı da iptal ederim, kanalıda silerim. Burada maksat benim işimde görülsün, alacak kişide kazansın.

Hocam siz ödeme için paypal girişi yapmış iseniz o ücretin size gelmesi lazımdı yani o ücret size gelmedi ise alıcı çıkmaz.Çünkü alacak kişiye de ödeme gelmeyecek size gelmediği gibi.Beni yanlış anlamayın.

Hocam ben parayı tam olarak neden alamadığınızı anlamadım machima ile iletişime geçtiniz mi kanalın ödemesi ile ilgili?

Hocam siz ödeme için paypal girişi yapmış iseniz o ücretin size gelmesi lazımdı yani o ücret size gelmedi ise alıcı çıkmaz.Çünkü alacak kişiye de ödeme gelmeyecek size gelmediği gibi.Beni yanlış anlamayın.

Est. yanlış anlamadım. Özellikle açıklama yapıyorum ki ben yanlış anlaşılmayayım diye. Machinima ya üye olurken gerekli her şeyi girdim. Sadece bu kanal değil yaklaşık 30 kanalımdan para alamadım. Malesef adamlarla anlaşamıyoruz sürekli sözleşme gönderiyorlar birşeyler yazıyorlar. Kısacası ben bu partnerden sıkıldım. Bu işten anlayan bir arkadaş inceler bunun tahsil edilmesi mümkün değil der ise zaten yapacak bir şey yok.

---------- Spam Engelliyici 23:03 ---------- Önceki Mesaj 23:00 ----------

Hocam ben parayı tam olarak neden alamadığınızı anlamadım machima ile iletişime geçtiniz mi kanalın ödemesi ile ilgili?

Orası zaten en sıkıntılı kısmı iletişim. Önceki sistemde ticket oluşturuluyordu. Hiçbir ticket a cevap gelmedi.
İngilizce yok translate üzerinden çevirip gönderiyorum.
Hatta bugün şöyle bir cevap gelmiş.

Thank you for your payment inquiry. Please refer to this article which details information on why your payment is different from what you expected:
https://machinima.zendesk.com/hc/en...ot-match-my-analytics-it-appears-to-be-wrong-

We can also provide an invoice for your last payment so you can see in greater detail how your payment was calculated.

Hocam bir form var aMarika içi Amerika dışı w8 w9 vergi formu onu doldurdunmu? Onu doldurmadıysan ödeme verilmez

O dediğim formu bende doldurmadım :)

İlginç olan kısmı bu kanala başvuru yaptığım zaman gerekli tüm bilgileri girmiştim paypal da dahil. Ama seçenekleri boş görünüyor. Paypalı şimdi tekrar girdim ve dasboard da kanal izlenimleri kazançlar hepsi 0 görünüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri