Sabit Kazanç

Yellow Flash

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.

Forum'u bir süredir takip ediyorum ve uzunca bir zamanımı okuyarak geçirdim.Davetiye mi gönderen arkadaşa da buradan teşekkür ederim.Üyeliğimin aktif olmasıyla bende artık yavaştan işlere başlamaya karar verdim.Ortalama 1 hafta oldu ve daha hiç izlenim alamadım yani şuan durumlar kötü gidiyor :)

Benim gözüm şuan için pek yükseklerde değil ayda 250-300 tl alabilirsem ne mutlu bana ama bunu nasıl başarabilirim?

Belirttiğim meblağda para kazanabilmek için kaç kanal açmam gerek?
Yeni başlayan birisi için ideal kanal sayısı kaçtır?

Deneyerek bulman lazım kaç kanal olduğunu ama az ve öz olması daha iyi bana sorarsan ,300 alırsan daha fazlasını istersin emin ol :)
Hoşgeldin bu arada

Ohooo ben de ilk başta 200 TL bile yeter demiştim. Şimdi neler oldu neler.
Yeni başladığın için 3-5 kanal iyidir şimdlik. Youtubeyi bir keşfet.

Cevabın için teşekkür ederim.Evet zamanla daha fazlasını isteyeceğimin bilincindeyim ama daha fazlasını yapacak zamanım yok.İşten geldikten sonra maksimum 5 saat'im var bu iş için.

Bir cevap alabilirsem iyi olur bu kanal idare etme konusun da.Mesela 4-5 kanalla 300 tl kazanmak mümkün mü?

Cevabın için teşekkür ederim.Evet zamanla daha fazlasını isteyeceğimin bilincindeyim ama daha fazlasını yapacak zamanım yok.İşten geldikten sonra maksimum 5 saat'im var bu iş için.

Bir cevap alabilirsem iyi olur bu kanal idare etme konusun da.Mesela 4-5 kanalla 300 tl kazanmak mümkün mü?

Tek kanalla daha fazlasıda mümkün :)

kimisi 500 kanal açar kazanır kimisi tek kanalla aynı parayı kazanır sana hangisinin uygun olduğunu deneyerek bulacaksın

İnsanoğlu bu gözü doymak bilmez kazandıkça daha çok kazanmak ister şimdiden 200-300 diye hedef belirleme arkadaşların dedikleri gibi 2000-3000 daha sonra 12000-13000 olur o :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri