Sabri İçin Bir Dilek Tut - Özgün video denememde son bomba :))

cosgunum

Kayıtlı Üye
Bu aralar daha çok sazımı ve sözümü konuşturmakla meşgul olduğumdan dolayı :D biraz geri planda kalan bir kanalım vardı..Evet arkadaşlar yaklaşık 20 kadar ara verdikten sonra animasyon-komedi kanalıma nihayet yeni bir çalışma ekleyebildim. Birazda olsa işleyiş değişikliği oldu...Bakalım beğenecekmisiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=xyoDND7TgvI

Bu aralar daha çok sazımı ve sözümü konuşturmakla meşgul olduğumdan dolayı :D biraz geri planda kalan bir kanalım vardı..Evet arkadaşlar yaklaşık 20 kadar ara verdikten sonra animasyon-komedi kanalıma nihayet yeni bir çalışma ekleyebildim. Birazda olsa işleyiş değişikliği oldu...Bakalım beğenecekmisiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=xyoDND7TgvI

hocam içinde atv nin kesit vidosu geçiyor. acaba telif konusunda sıkıntı yaşanırmı? Bende böyle bişeyler yapmayı düşünüyorum

guzel bir calisma tebrikler
Teşekkürler efeeeeemmmm :D
Teşekkür edrim....
Abi espiri mükemmel ya :D Yıldız bile isyan etmiş :)
:D Valla espiri yerine oturduysa ne mutlu bana...Bir ara burada gökyüzünden kayan yıldız sahnesi arıyorum diye konu açmıştım...O konuda Yardım elini uzatan arkadalarıma tekrar teşekkürler...
hocam içinde atv nin kesit vidosu geçiyor. acaba telif konusunda sıkıntı yaşanırmı? Bende böyle bişeyler yapmayı düşünüyorum
Valla Bulut arkadaşım o kadar kusur Kadı kızında da olurmuşşş..Oradan da telif gelecekse de buyursun gelsin yapacak bir şey yok...Mecbur kullanıyoruz bazen...

Bence aralarında en iyisi bu :D iyi güldüm valla:D Tebrikler :)

komedi,
komik videolar,
komedi dükkanı,
komedi olsun diye,
komediolsundiye,
film,
filmler,
komik filmler,
eğlence,
funny,
Bir Dilek Tut,
animation,
animasyon,
green screen,
parodi,
Parody,
Comedy,
film izle,
komik film izle,
dizi izle,
komik dizi izle,
beyaz show izle,
animasyon film,
animasyon film izle,
çizgi film izle,

:p Döktürmüşsün abi. Reklama tıklamaya çalıştım tıklanabilir görünmüyordu uğraştım baya en son indirdim reklamı geri kaldırınca tıklandı. :)

Bence aralarında en iyisi bu :D iyi güldüm valla:D Tebrikler :)
Güldürebilmeyi başarabiliyor isem ne mutlu bana ...
komedi,
komik videolar,
komedi dükkanı,
komedi olsun diye,
komediolsundiye,
film,
filmler,
komik filmler,
eğlence,
funny,
Bir Dilek Tut,
animation,
animasyon,
green screen,
parodi,
Parody,
Comedy,
film izle,
komik film izle,
dizi izle,
komik dizi izle,
beyaz show izle,
animasyon film,
animasyon film izle,
çizgi film izle,

:p Döktürmüşsün abi. Reklama tıklamaya çalıştım tıklanabilir görünmüyordu uğraştım baya en son indirdim reklamı geri kaldırınca tıklandı. :)
Valla etiketler konusunda pek iyi olduğumu düşünmüyorum...Döktürüp döktüremediğimi bende bilmiyorum :D
Yine çok başarılı bir çalışma olmuş
Yine ve yeniden Teşekkürlerrrrr :D
вαттυѕαу;186996' Alıntı:
Hahaha çok iyi olmuş :D
Teşekkür ederim...Hahaha kahkahası çok içten göründü :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri