Saç Açılması (Yardım)

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
arkadaşlar bu saçlarımın yanları varya hani kesiştiği nokta alnın orası açılmaya başladı nasıl çıkarabilirim orayı bi bilgisi olan varmı ?
Aşağıdaki gösterdiğim yerler lütfen yardımcı olun

Şuan saçlarımın yan tarafları böyle

Son düzenleme:
Burda gelir biri sarımsak sür der soğan sür der git uzmanına gözük burda kimse doktor değil hekim değil zararına olur.

aynı sorun bende de var takma kafana yoksa daha hızlı dökülür :D

saç ektirebilirsin , daha fazla dökülmemesine uğraşmalısın bence.
benimde açılma başlamıştı head & shoulders isimli şamptan kaynaklandığını düşünüyorum uzun süre kullandım.

ailende varmı orası açık olan ? benim baba amca hepsi öyleydi benimde dökülmeye açılmaya başladı bile baya belirgin şekilde genetik bu işte :p

Açık konuşayım yapacak birşey yok. Boşuna pahalı şampuanlara filanda para verme.
Benimde açılıyor. Kafama takmıyorum bile.
Vitamin eksikliği vs vardır belki onu bilemem. Onun dışında yapacak birşey yok.

genelde genlerden kaynaklanıyor fazla stresten ve yapabileceğin tek şey vitamin ilacı alacaksın dökülmeyi azaltacak veya belli bir yaşa gelince saç ektireceksin

İnternet yorumlarını dikkate alma çok problem ediyorsanız bir uzmana gidin.Saçlar Stres d vitamini eksikliği sağlıksız beslenme yada ırsi oalrak dökülür sadece o bölge dökülüyorsa ırsi olabilir (benim uzmana gidin yorumun dışındaki yorumkarıda dikkat almayın)

İnternet yorumlarını dikkate alma çok problem ediyorsanız bir uzmana gidin.Saçlar Stres d vitamini eksikliği sağlıksız beslenme yada ırsi oalrak dökülür sadece o bölge dökülüyorsa ırsi olabilir (benim uzmana gidin yorumun dışındaki yorumkarıda dikkat almayın)

Uzman derken hangi bölüm oluyor saç için ?

---------- Spam Engelliyici 18:41 ---------- Önceki Mesaj 18:41 ----------

Kel kalırsın fazla kafaya takma.
:D

Kel olduktan sonra takmam çünki takılcak bişey olmicak :D

Beyler ayni sorun bendede var. saçları usturuya vurdurmak bi ise yariyormu? Bi kac kez usturuya vurup 1er hafta arayla sarimsak tedavisi yapma gibi bi niyetim var. Sizce ise yararmi? Kel konuya gel:)

doktora git ama diyeceği sana ırsidir ailede yok dersen strese bağlar baz şeylerin tıpda çözümü yok. çok kafana takarsan sarımsak sür kesin çözüm ama tatil gününde falan yapacaksın orada kabuk falan bağlıyor 3 aya kalmaz eskisinden daha gür çıkar. Ama dediğim gibi ilk bi doktora görün.

Uzman derken hangi bölüm oluyor saç için ?

---------- Spam Engelliyici 18:41 ---------- Önceki Mesaj 18:41 ----------

Kel olduktan sonra takmam çünki takılcak bişey olmicak :D

Dermotolog yani cildiye

---------- Spam Engelliyici 20:49 ---------- Önceki Mesaj 20:46 ----------

Beyler ayni sorun bendede var. saçları usturuya vurdurmak bi ise yariyormu? Bi kac kez usturuya vurup 1er hafta arayla sarimsak tedavisi yapma gibi bi niyetim var. Sizce ise yararmi? Kel konuya gel:)

Kimisi yarıyor diyor kimisi yaramıyor boşuna yapmayın daha brter oluyor diyor.Denemeden anlaşılmaz ama vurdurmak saçların biraz daha gür çıkmasını sağlayabiliyor saç çıkartmak çokta zor bir iş.Hacematta işe yarıyormuş.Kısaca bu işlerde garanti yok saç dökülmesinin nedenni bulmk lzm

Marka ismi verecem ama.
Gözümle şahit oldum, yurtta bir arkadaşımın saçları sebepsiz yere dökülüyordu. En kaliteli şampuanları kullandığı halde dökülüyordu.
BioBlas aldı denedi 1 hafta sonra dökülmelerinin durduğunun söyledi.
Oda acayip stres, yapıyordu sonra düzeldi

Genetik değilse geçicidir. Sen stres yapma emin ol dökülmez. Uykunu bir an önce düzene sok, yemeğine dikkat et. Gerekirse doktora git kan tahlili yaptır vitamin eksikliğin varsa vitamin takviyesi yaparsın hiç birşeyin kalmaz artık ama en önemlisi kafaya takmamak, stres yapmamak. Böyle yaptığın an istersen saç ektir o ektiğin saçta dökülür.

Dermotolog yani cildiye

---------- Spam Engelliyici 20:49 ---------- Önceki Mesaj 20:46 ----------

Kimisi yarıyor diyor kimisi yaramıyor boşuna yapmayın daha brter oluyor diyor.Denemeden anlaşılmaz ama vurdurmak saçların biraz daha gür çıkmasını sağlayabiliyor saç çıkartmak çokta zor bir iş.Hacematta işe yarıyormuş.Kısaca bu işlerde garanti yok saç dökülmesinin nedenni bulmk lzm
Hacemati ilk defa senden duydum hocam. Hormanlari filan dengeliyormus diyolar. Belki onla alakasi olabilir.

ben sarımsaklı şampuan kullanıyorum Thalia markalı saç dökülmesini durdurdu ama çıkması için tek çözüm saç ektirmek onda da en az 2 kez saç ekimi yaptırman lazım

babanda durum nasılsa sendede aynısı olacak bundan kacamazsın...belki birazzzz uzatabilirsin... şimdilik tek cözüm saç diktirme var :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri