Saç Çıkarma Deneyi Yapıyorum :D

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler
Konuyu okurken canım acıdı resmen. İsviçre'ye başvur alırlar belki seni de :p

Forumda ne cevherler var; biri saç koparır, biri oje yer, biri ne bulduysa yer :D Sonumuz hayrolsun :)

bin saç kopartım hadi hayırlısı çıkmazsa köprüden atıcam kendimi :D

Saçıma dokunduğum an elimde kalıyor zaten, koparmaya fırsat kalmıyor. :D

konu linki burda Pluck hair in a specific pattern to grow new hair: Hair six times thicker in mice -- ScienceDaily

---------- Spam Engelliyici 16:35 ---------- Önceki Mesaj 16:32 ----------

saçları kesip kazıttım ilk 2 hafta günlüğk saçı kazıtıcam zira kopardığım saçlar biraz daha geç gelicek orantılı olsun diye ayrıca saç ekiiminde genetik olarak hiç dökülmeyen kulak yanlarındaki saçlar kopartılır yerine yenisi tekrar çıkar,bu deneyde amaç kafamızdaki hücreler yaralanma algısı ile saçlara çok fazla protein gönderiyor mezoterapide bunun gibi birşey saçlarımı kazırken bile kan akıyor o bölgelerde daha yoğun saç çıkımı gözlemlemiştim demekki deney doğru

beyler geçen habertürk'de fareler üzerinde yapılan bir deneyi duydum saçları koparınca daha fazla çıkıyormuş gazetelerde'de yer almış japonlar yapmış eskiden annem beyaz saçları koparma daha fazla çıkar diyordu gerçektende çıkıyordu şimdi saçlarım idare ediyor ama bazı yerler kel görünüyor fareler üzerinde 150 tel saç kopartmışlar 1.200 civarı yeni saç çıkmış insanlarda denenmemiş ama ne olacakki diyip ben bu deneye başlıyorum ilk etapda bin saç kopartıcam cımbız olur kerpeten olur :D 1 yıl sonunda konuyu güncelliyicem tabi eğer banllanmazsam banlşanırsamda başka bir üyelik ile sizi bilgilendiricem bilim için kendimi feda ediyorum belki tv'lere bile çıkarım hadi hayırlısı:D

Bir bayan kuaför saç çıkarma formülü söylemiş benim arkadaşa.
Bu malzemelerden sadece doğum kontrol habını hatırlıyorum. Diğer malzemeleri öğrenip burada yazarım. ( Doğum kontrol hapının yutulacağını sanmayın sakın. Ezilip diğer malzelerle karıştırılarak saç çıkmasını istediğiniz yere sürülecek).

evet biraz çıkartmıştı ama kokusu terleyince 3 ay geçmiyordu çok yararı yoktu

iyi haberleri umarım veririm saç derime şimdi bi daha baktım çıkan saçların yanında derinin altında siyah saç telleri görünüyor sanki çıkamamışda içinde hapsolmuş gibi bunu çözmenin en iyi yolu saçı 3 lü bıçaklarla 2 günde bir sıfıra vurmaK

beyler öndeki saçlarım çıkmaya başladı ilginç olan öndeki saçlarımın çoğu beyazdı boya ile kapatıyordum çıkan saçlar siyah çıkıyor bu kadar kısa sürede iyi saç çıktı toplam 90 tane var sanırım tabi daha erken kopartılan saçlarım ve yeni saçlarım çıkana kadar deney başarılı olmuş diyemem inşallah allah yüzümüzü kara çıkarmaz bismillah

ben küçükken sol baş parmaklarımı emerdim sağ ellede saçımın önünü parmagıma dolar koparırdım saçımın önü kel kaldıydı annem iğneyle gözenekleri açıp sarımsak sürerek tekrar çıkarmıştı şimdi saçımın ön kısmı arkaya göre daha seyrek yani ben denedim sonuç olumsuz

ben küçükken sol baş parmaklarımı emerdim sağ ellede saçımın önünü parmagıma dolar koparırdım saçımın önü kel kaldıydı annem iğneyle gözenekleri açıp sarımsak sürerek tekrar çıkarmıştı şimdi saçımın ön kısmı arkaya göre daha seyrek yani ben denedim sonuç olumsuz

tamda bunu düşünüyordum hocam derimin altında siyah noktalar var buraları iğne ile açıcam altta deriden çıkamayıp yok oluyorlar sanırım

güncelleme şimdilik ön saçlarıma baktım siyahlık oluşmuş ve saç çıkmış eskiden kellik olan diğer saç deirmde böyle olmuştu ve saç çıkmıştı sanırım iyi sonuçlar göreceğim tabi hala erken dipteki diğer saçların çıkması için zaman lazım ayrıca 3 günde bir kazıtıyorum saçlara kan gitsin diye

güncelleme,ilk olarak önde ön saçlarım çok küçüktü şimdi sıklaştı ayrıca kopardığım saçlar çıkmaya başladı biraz daha sabredip durumu net olarak anlıyabileçeğim ayrıca saçlarınızı jietle kazımalısınız ama aşırı açı veriyor derimin yüzde 40 soydum baya kanlı oldu :D ama kan gelen yerde hücreler vitaminler daha çok olur ve saçlar daha sıklaşır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri