Saç Çıkarma Deneyi Yapıyorum :D

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler

arme

Kayıtlı Üye
beyler geçen habertürk'de fareler üzerinde yapılan bir deneyi duydum saçları koparınca daha fazla çıkıyormuş gazetelerde'de yer almış japonlar yapmış eskiden annem beyaz saçları koparma daha fazla çıkar diyordu gerçektende çıkıyordu şimdi saçlarım idare ediyor ama bazı yerler kel görünüyor fareler üzerinde 150 tel saç kopartmışlar 1.200 civarı yeni saç çıkmış insanlarda denenmemiş ama ne olacakki diyip ben bu deneye başlıyorum ilk etapda bin saç kopartıcam cımbız olur kerpeten olur :D 1 yıl sonunda konuyu güncelliyicem tabi eğer banllanmazsam banlşanırsamda başka bir üyelik ile sizi bilgilendiricem bilim için kendimi feda ediyorum belki tv'lere bile çıkarım hadi hayırlısı:D

beyler geçen habertürk'de fareler üzerinde yapılan bir deneyi duydum saçları koparınca daha fazla çıkıyormuş gazetelerde'de yer almış japonlar yapmış eskiden annem beyaz saçları koparma daha fazla çıkar diyordu gerçektende çıkıyordu şimdi saçlarım idare ediyor ama bazı yerler kel görünüyor fareler üzerinde 150 tel saç kopartmışlar 1.200 civarı yeni saç çıkmış insanlarda denenmemiş ama ne olacakki diyip ben bu deneye başlıyorum ilk etapda bin saç kopartıcam cımbız olur kerpeten olur :D 1 yıl sonunda konuyu güncelliyicem tabi eğer banllanmazsam banlşanırsamda başka bir üyelik ile sizi bilgilendiricem bilim için kendimi feda ediyorum belki tv'lere bile çıkarım hadi hayırlısı:D

hocam çıkar ya sen genede çok şeeeap ma DdaS:DA:S

valla ya çıkar yada tüm saçları kopartırım inadım inad :D ölmeyiz ya

la saçı nasıl koparcan :D 1 tane dene sonra vazgeçersin zaten :D

Ben saçları 4 numara yaptırcam kestirince sana yollayam fazlalıkları.
:D

Ben saçları 4 numara yaptırcam kestirince sana yollayam fazlalıkları.
:D

ya hocam enim saçlar iyiydi şok diyet yaptım o yüzden mahvoldu saçlar büyük sözü dinlemedik böyle oldu,bilim için kendimi ortaya koydum,bir gün insanlık için naptın derlerse saçımı yoldum diyicem:D

Ya su saçı gereğinden fazla kafanıza takmayın.Çok alakasız değişik bir cümle oldu kafanza takmayın deyimi buraya biraz garip oldu.Neyse hevesim kaçtı yorum yapmaktan vazgeçtim.Konuyu takipteyim her ay güncelle bilgilendir bizi

hadi 1000 tane kopardın syabildin yeni çıkarsa bunları nasıl sayıcan :D ilk önce tüm saçları sayman lazım sonra onlar içinden 1000 tane koparman sonra belli bi zaman sonra tekrar tüm saçları sayıp bundan diğerini çıkartan lazım ki senin baya vaktin var

hadi 1000 tane kopardın syabildin yeni çıkarsa bunları nasıl sayıcan :D ilk önce tüm saçları sayman lazım sonra onlar içinden 1000 tane koparman sonra belli bi zaman sonra tekrar tüm saçları sayıp bundan diğerini çıkartan lazım ki senin baya vaktin var

fotoğraf çekicem ilk başta ön anlımıdakileri çektim şu an 300 civarı olmuştur çok belirgin yani gözle görülür açıklık oldu önlerden biraz daha çekicem 3 gün sonra saçımı kazıtıcam ustura ile ona göre yola devam edicem kaybedicek bir şey yok :D

Koparttıklarını sakla, deney başarısız olursa geri yapıştırırsın.Ziyan olmasın o kadar saç :D

10 kg yürek yazıyorum sabah öğle akşam ekmekle :D

la durun çıksın görürsünüz siz yediricem ula lafları teker teker :D :D

3 tel saçın var bunuda, deneye mi heba edicen :)

sakın deneme kel kalırsın, kopardığın saçlar kökle birlikte koptuğu için kök giderse saç namına bişey kalmaz yani kellik olur.. not: daha önce denenmiştir :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri