Saç Dökülmesi İçin Caboki

Fizyoterapist

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yaşım 23 temmuz15 te 24 olacam Allah nasip ederse. Bu genç yaşta saçlar gidiyor. daha düğün müğün de olmadı. okul bitiğinde zaten işim hazır ama bitiremedim bir türlü :D neyse ben bu caboki adlı ürünü ebaydan almayı düşünüyorum. ne dersiniz alayım mı? en azından kız isteme düğün gibi özel günlerde kullanırım :D

Doğal vitamin al dostum, saç vitaminsizlikten gider.

mobil mesaj

bioxcin almanı tavsiye ederim ben 6 ay kullandım dökülmeler kesildi

Arkadaşlar yaşım 23 temmuz15 te 24 olacam Allah nasip ederse. Bu genç yaşta saçlar gidiyor. daha düğün müğün de olmadı. okul bitiğinde zaten işim hazır ama bitiremedim bir türlü :D neyse ben bu caboki adlı ürünü ebaydan almayı düşünüyorum. ne dersiniz alayım mı? en azından kız isteme düğün gibi özel günlerde kullanırım :D

Elini çabuk tut:D Onaysız ürün de alma derim :)

Hz.Mevlana derki; Olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol. Kendine güven, özgüven çok önemlidir. Nolmuş yani saçların dökülüp başın açılıyorsa. Aynı durum bende de var ve hiçte takmıyorum

saç vitaminsizlikten dökülür. Herşeyi eksiksiz yiyorum ama yine dökülüyor diyorsanız yeteri kadar dışarı çıkmıyorsunuz. Saç diplerinin inanılmaz güneş ışığına ihtiyacı vardır. sizde takıntı edip sürekli saçlarınızla oynarsanız o zamanda dökülme 10 kat daha artacaktır. Bunların haricinde ayda birkaç defa doğal maden suyu ile saçlarınızı yıkayın, dökülme ırsi olsa bile çok faydası oluyor. yaş 23 ama Allaha şükür fırça gibi saçlarım var :)

Hz.Mevlana derki; Olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol. Kendine güven, özgüven çok önemlidir. Nolmuş yani saçların dökülüp başın açılıyorsa. Aynı durum bende de var ve hiçte takmıyorum

amenna ve saddagna hocam kesinlikle katılıyorum ama özel günlerde herkesin gözü senin üstünde olacak yani :D yoksa bende pek takmam

3-4 yıl çok uğraştım, zaman kaybettim bu işlerle, baktım süreklilik lazım bir yerde bitmiyor, sonra takmamayı öğrendim ve sonuç, hiç bu kadar huzurlu olmamıştım :)

amenna ve saddagna hocam kesinlikle katılıyorum ama özel günlerde herkesin gözü senin üstünde olacak yani :D yoksa bende pek takmam

:D :D :D Görende Kraliyet Bandosu eşliğinde törene katılacak sanır bizi. Kuaförler ne güne var elbet ona da bir çözüm bulunur. Kıldan kime keramet gelmişte bize gelsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri