Saç için en iyi şampuan

Furkan Akman

Kayıtlı Üye
Web sitesi
furkanakman.com.tr
ısırgan otu özlü olanlardan bak bitkisel

şampuan dediğimiz olay güzel kokulu deterjandan başka birşey değil:) uzak dur

saçı kurtar günlük yıka temizle yatmadan önce

jöle sprey sürme

Hocam ben kullanmadım ama Sebamed ürünlerini kullanıp beğenenler oldukca fazla ,

Kullanıp memnun kaldıklarım ; Bioxcin ve Isırgan Otlu Otacı .. İkisini kullandığım sürece saç dökülmemin %90 azaldığını farkettim.. İkisi arasında Otacıyı daha çok beğendim

Saçı yıkadığında dökülmesi çok büyük bir sorun değil çıkar tekrar bende de oluyor :D

ilkokuldayken arap sabunuyla yıkanırdım saçlarım kirpi gibi olurdu sınıfta lakabım kirpiydi. ben de ergenlikten sonra şampuan kullanmaya başladım saçlarım yumuşadı hatta seyreldi. gür saç için en iyisi arap sabunu bence.

Head & Shoulders

hem sac kremi hemde şampuan. ikisni 1 ay kullandım. kafam aşiri kaşınma vardi. sac derisi soyulurdu.dokulme vardi. Hepsini 1 ayda yok etti. yapandan Allah razi olsun

Head & Shoulders düzenli olarak kullan mutlaka faydasını görürsün.

P&G ürünlerinin kötü olduğunu görmedim.

bildiğim kadarıyla argan yağı ve keratin yağı saç köklerini besleyerek dökülmeyi önlüyor keratin yağı alarak haftada bir keratin yüklemesi yapabilirsin

Bioxin forte iyi gibi ben şu an onu kullanıyorum. PC başında çokmu duruyoruzda dökülüyor :D

Bitkisel sampuanlar var en faydali onlar.reklam sampuanlarinin faydasi olmadi bnde.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Head shoulders erkeklere ozel sac dokulmesine karşı etkili kullan devamlı

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wella Sp Men Sensitive Şampuan 1000 Ml Fiyatı - Taksit Seçenekleri

eğer 450ml e 40 tl verebiliyorsan 1000 ml 95 verirsin diye yazıyorum.

Genetik olarak ailemde saç dökülüyor. 4 yıl öncesine kadar bende sp kullanmıyorum. 4 yıldır kullanıyorum, artık elime saç gelmiyor.

Buarada ilk 3 ay aşağıdakini kullanmanı öneririm sonra sensitive geç

Sp Men Şampuan Maximum Dökülme Önleyici 1000 Ml Fiyatı

bunun özelliği dökülmeyi engellemek mi saçım dökülmüyor ama kepek oluyor bende kullanabilir miyim

Wella Sp Men Sensitive Şampuan 1000 Ml Fiyatı - Taksit Seçenekleri

eğer 450ml e 40 tl verebiliyorsan 1000 ml 95 verirsin diye yazıyorum.

Genetik olarak ailemde saç dökülüyor. 4 yıl öncesine kadar bende sp kullanmıyorum. 4 yıldır kullanıyorum, artık elime saç gelmiyor.

Buarada ilk 3 ay aşağıdakini kullanmanı öneririm sonra sensitive geç

Sp Men Şampuan Maximum Dökülme Önleyici 1000 Ml Fiyatı

İyiymiş bu ben de alıp deneyeyim,

Toni&Guy 'ın ürünlerini deneyen oldu mu yorumlarda denemeyen şampuan kullandım demesin felan yazmışlar ama bilemedim bir de fiyatı çok fazla 250ml'si 40TL.

Bende Head & Shoulders kullanıyorum, bi şekilde kepeğin önüne geçti diyebilirim fakat bendede dökülme baya fazla. Yenisi çıkıyor diye kendimizi avuttuk hep tepe kuş yuvası gibi olacak yakında :D Wella nın erkek için ürünü olduğunu bilmiyordum, bi araştırmak lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri