[email protected] Madurları Var mı Aramızda ?

• Kullanıcı SameT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] Güzel fikir dostum ama bence spam video ile alakası olmaz sonuçta adam burda ihtar atmayı kötü yönde kullanmış ve resmen dalga geçerek ihtar atmış, güzel bir dille anlatılan maili ciddiye alacaklarına inanıyorum :)

Telif atan arkadaşın kanalını bilmiyor musunuz hocam ?

• Davacı sırf ipneliğine
  • Temsilci abdulcevat çükübük
  • Davacı E-postası [email protected]

Bu kadarınada pes artık . Bir insan bu kadar onursuz ve haysiyetsiz olabilir mi ya ? Gül bi kanalıma yazık olacak valla . Kanalı Teşhis edebilecek var mı arkadaşlar ? Ve bu sahte telifden kurtulmanın bir yolu ?

Vıdeonun sana aıt oldugunu kanıtlamak yerıne bence bu isimleri şkayet etsen belkı bırşeyler çıkar cünkü davacının ısmınıne bakıldıgında bıle youtube sana kıyak geçebılır adamın maılını controle alıp telıfı sılmek gıbı .. şansını denersen belkı olur belı kı degerlı bır kanalın var ve senı sahte şıkayette bulunmuş

Telif hakkı olmayan bir video ise ?

Telif hakki olmayan video yok malesef. Her videonun bi sahibi vardir. Mailine cevap olarak senden hak sahipligini kanitlamalarini isterler buyuk ihtimalle. Kanitlayamazsan, yada videonun senin olmadigini soylersen kanalinin kapanma ihtimali bi hayli yuksek. Kendine ait olmayan videolari yuklemen zaten yasak, ustune bide onu para kazanmaya acman yasakogluyasak. Sen tutar adamlarin gozu onunde bunu yaparsan sonuclarinin agir olma ihtimali var. Ya ciddiye alip cevap vermezler, yada ikinizde kanalini feshederler.

Bunlar youtubenin paralı sahte telifçileri paralı asker bunlar Yt bizim paraların üstüne çöküyor maaş bağlıyor bu şekilsizlere kesin

telif alan arkadaşlar telif yediği videonun kimliğini atsın bana hatta taslağı hazırlasın bana atsın adam dönüş yaptı. telifi 144p lik videoya 1080p diye yazdıkları için atmış öyle dedi.

paşam her videoya 720p yazıyorsun.para kazanma derdim yok zaten kanalımda yok sadece mail.verin adresinizi çekeyim telifinizi.

Banada bunu yazmış .Halbuki telif attığı video zaten 720p idi . Bahanesine pek inanmadım açıkcası

hocam bu adam hiç değilse kaldırıyor telifi.sabah 2 telif aldım başka birinden kaldırmıyor şimdi telifide.kanalda epey para var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri