Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Skype ekledim sizi.
Skype ekledim hocam kabul ederseniz konuşabiliriz
pm attım hocam
Skype den yazdım dönüş bekliyorum
katılmak istiyorum gruba hocam.evlenmeyi düşünüyorum para lazım
skypeden ekliyim bi konuşalım
Katılan kişiler çok şanslı olacaklar .Buna kesinlikle emin olabilirsiniz.Kendisi çok güvenilir ve iyi birisidir.Sözünün eridir.Allah [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] üstadımızdan razı olsun.Katılan şanslı kişilere bol kazançlar diliyorum.
İnşallah bizede nasip olur, katılmak istiyorum hocam, skype ekledim.
İyi forumlar
Bende vardım bir öncesinde. Sonuç şu. Verdiğiniz paranın katlarını geri alacağınızdan emin olun
C6603 cihazımdan gönderildi
skype den yazdım dönüş bekliyorum
[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] abi gel kardeşini dinle şu konuyu kapatalım gelecek ay ben verim şu parayı....acil diyosun farkındayım önümüzde zaman var.
@wildwood Hocam Bu işin Ehlidir. Ondan Sistemi Öğrenecek 4 Arkadaş Bana Göre Çok Şanslıdır. Bana Anlattıklarıyla Hatırı Sayılır Bir Para Kazandım Geçen Ay ve Bu Ay ki Beklentim Geçen Ay ki Kazandığımın 2 Katı. Arabamın Gecikmiş Kredi Borçlarını Ödeyip Acil Olan Borçlarımı Kapattım Kazandığım Parayla. ALLAH İzin Verirse En Geç Haziran Ayına Kadar Seat Leon Hayali Bile Kurmaya Başladım@wildwood Hocama Ne kadar Dua Etsem Azdır. Kazanamıyorum, İçerik Bulamıyorum, Sistemi Bilmiyorum Diyen Arkadaşlar Fırsat Ayağınıza Gelmişken Bence Kaçırmayın Derim...
siz bu sıkmayı nerden biliyorsunuz nerelisiniz siz onu söyleyin bakayım![]()
Erdemlili. yörüküz , ben bilmiyim kim bilsin ? tömükte deniz kenarindaki teyzelerden , gece 20 tane sıkma yiyen öküz gorursen , o benim .. ama gece gece canimizi niye cektirdin simdi
![]()
hayırlı olsun abi, Allah utandırmasın.
hayırlı olsun arada bizi de görSagol kardesim . Allah razı olsun ..
4. arkadası aldık . Hakkımıza hayırlısı olsun
hayırlı olsun arada bizi de görartık görüşemiyoruz
Kardesim 3-4 ocaktan sonra buralardayım yine sık sık görüşürüz...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.