sadece hak eden insanlara iyilik yapın

ilyas

Kayıtlı Üye
bir kadını kötü yoldan kurtulmasına sebeb oldum sonra çıktı geldi bana iftira attı. konuyu ayrıntılı anlatmak istemiyorum rezillik diz boyu. sadece hak eden insanlara iyilik yapın. özellikle kadınlara karşı dikkatli olun.

bir kadını kötü yoldan kurtulmasına sebeb oldum sonra çıktı geldi bana iftira attı. konuyu ayrıntılı anlatmak istemiyorum rezillik diz boyu. sadece hak eden insanlara iyilik yapın. özellikle kadınlara karşı dikkatli olun.

şu devirde kardeş dediklerin 2-3 yol yordam öğretip sayende para kazanan kişiler, arkadan bıçaklar olmuş yapıcak bişey yok hocam

Hocam kesinlikle yanlış anlaşılmasın tartışmaya sebebiyet vermek istemem benim görüşürüm kesinlikle insanlara bu konuda yardım eli uzatmam düştüğü gibi çıkar çünkü her insanın başına hayat inişli ve çıkışlı yollar verir inmeyi bilen çıkmayı da bilmeli

Bende çok yedim bunun acısını hocam çok iyi anlıyorum. Hele bu zamanda kız milletine hiç güvenmeyin eski devir yok artık herkes menfaatini düşünüyor. Gelmeyin bu tuzaklara gerekirse yalnız yaşayın hiç arkadaşınız olmasın üzüleceğinize öylesi daha iyi.

insanlar hiç belli olmuyo dünyada kimseye güven kalmamış birine iyilik yaparken çok dikkatli olmak lazım, kadınlar konusundada yüzdeyüz katılıyorum malesef böyle

Kadini erkegi yok. Arkadan vurmak isteyen öyle bir vuruyor ki.. İnsan dönüp arkasina baktiginda "ne zaman yanimdan ayrildi da arkama geçti hic fark etmedim" diye şoklara uğruyor.

Benzer durumlar bende yaşadım . Heleki kadınsa iki kere düşünmek lazım
"“Kutsal olanı köpeklere vermeyin. İncilerinizi domuzların önüne atmayın. Yoksa bunları ayaklarıyla çiğnedikten sonra dönüp sizi parçalayabilirler.”"

Bi benzerini yasadim ...

Sonunda 2 tane 10 yillik arkadasimdan oldum...

Daha dun paylastim faceimden....

"Insanlara guvenmek mi? Ben kilitledigim kapiyi bile iki kere kontrol ediyorum..."

beyler az sakin hiçbirinizin annesi teyzesi ablası kız kardeşi yokmu herkes kadınları yerin dibine sokmuş ama sizin yazdıklarınızı okuyan kadınlarada siz ne kadar adamsınız ki demekden baska şans bırakmıyorsunuz

beyler az sakin hiçbirinizin annesi teyzesi ablası kız kardeşi yokmu herkes kadınları yerin dibine sokmuş ama sizin yazdıklarınızı okuyan kadınlarada siz ne kadar adamsınız ki demekden baska şans bırakmıyorsunuz

burda her kadın kötüdür iki yüzlüdür demedik tabiki çok iyi insanlar da var fakat eskisi gibi değil birine güvenmeden önce 2 değil 9-10 kez düşünmek gerekli ben aileme ve bir kaç arkadaşım hariç kimseye güvenmez oldum

burda her kadın kötüdür iki yüzlüdür demedik tabiki çok iyi insanlar da var fakat eskisi gibi değil birine güvenmeden önce 2 değil 9-10 kez düşünmek gerekli ben aileme ve bir kaç arkadaşım hariç kimseye güvenmez oldum

şu devirde kardeş dediklerin 2-3 yol yordam öğretip sayende para kazanan kişiler, arkadan bıçaklar olmuş yapıcak bişey yok hocam

sen zaten bunu yazmıssın kadın ayrımı yapmamıssın sana lafım yok sen niye üstüne alındınki :D

namuslu kadınlara kimse bir şey demiyor. namussuz kadınlara lafımız aga.

kadın veya erkek ayırmaksızın şu hayatım da artık her insana yardım etmiyorum, yardım ettiklerimiz bize düşman olmaya başladığından beri hatta ara sıra insanlar hayvan hayvanlar insan olmuş diye bir düşünce de geliyor tabi ki iyi insanlar vs. mevcut ancak kötü niyetli olanlara lafım ... yanlış anlaşılmasın iyi günler.

Acıma yetime döner koyar g... demek geldi bir an içimden. Nedense bu aralar çok söyler oldum. Tabii herkese genellemek doğru olmaz.

aynen öyle oldu gardaş. ben yapacağımı biliyorum madem öyle insan içine çıkamayacak duruma getireceğim o kadın müsvettesini.

Acıma yetime döner koyar g... demek geldi bir an içimden. Nedense bu aralar çok söyler oldum. Tabii herkese genellemek doğru olmaz.

hocam ameller niyetlere göredir sen doğru bildiğini yap elinde sonunda hak yerini bulur
ne demişler
iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir ...

Valla erkekler olarak kadınlara daha çok zararımız dokunuyor.Biri hata yaptıysa bu kendisini bağlar kadınlar erkekler diye genelleme yapmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri