Sadece İzlemeye Para Kazanılıyormu ?

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sysroot

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba
Para kazanması kapalı olan ve sadece görüntülenen videolardan bir kazanç sağlayabiliyormuyuz ? Bir forumda görmüştüm reklam koymadım izlemeden kazandım bu kadar diye.Ne demek bu ?

İkinci sorum; Bazı kelimelerde Youtube incelemesi uzun sürüyor, örneğin ne zaman "Maç Özeti" kelimesini kullansam hep takılıyor, Youtube incelemeyi kelimeye göremi yapıyor nedir işin püf noktası ? Yüksek izlenmelerim oluyor fakat Para Kazanmayı bazen aktif edemiyorum, bu kelimeyi kullanmassam aktif oluyor genelde anlamadım

---------- Mesaj saat 11:31:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:52:44 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar bilen varmı (

ilk sorunun cevabını bilmiyorum
2. soruna gelirsek evet bazı kelimelerde takılıyor ben de farkettim bunu. bunun için videolara etiket ve açıklamarı para kazanma aktif olduktan sonra ekliyorum

Sahsen ben adsanseden izlenmeye para aliyorum.

Teşekkürler cevaplar için fakat 1. soruya net bir cevap varmı ?? Nasıl alıyorsunuz herkeze aynımı ?

---------- Mesaj saat 14:09:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:57:15 civarında gönderildi. ----------

Bilen varmı arkadaşlar

İlk sorun için evet para kazanıyorsun. Ama normal para kazanması açık bir video kadar değil. Çok cüzi kazanıyorsun. En azından bende öyle.

İlk sorun için evet para kazanıyorsun. Ama normal para kazanması açık bir video kadar değil. Çok cüzi kazanıyorsun. En azından bende öyle.
Şuanda 10.000 bir videom izlenmiş dün koymuştum, örneğin bundan ne kadar kazanılıyor ? Ayrıca para kazanmam sadece bu video için kapalı yani gri renkte genede kazanıyormuyum ?

Şuanda 10.000 bir videom izlenmiş dün koymuştum, örneğin bundan ne kadar kazanılıyor ? Ayrıca para kazanmam sadece bu video için kapalı yani gri renkte genede kazanıyormuyum ?

Pardon kardeş. Benim videom para kazandırmıştı. Şimdi baktım hiç para kazandırmamış. Bi karışıklık oldu :D

Reklam çıkıyorsa adsenseye bağladığında onu alırsın maç özetlerinde yeşil ışık inceleniyorda takılır birkaç gün sonra ünleme dönüşür zaten o saate kadar yayın sahiplerinden telif gelir yeşili ışığı aktif etmek istiyorsan videoyu editlemen lazım (rengini,eşleşen vericek içeriği,maç ligtv videosu ise ligtv logosunu vs... kaldırman lazım) tamamen video başka bir boyuta geçerse o zaman yeşil ışık aktif olur ama çoğu büyük yayıncılar ekran tanıma sistemi kullanıyor bu duvarı aşmak biraz zor

Üstad anladım dediğini teşekkür ederim fakat başka birşey sordum.
Para kazanmayı aktif etmediğimiz bazı videolar, ne kadar izlenirse izlensin para getirmezmi ?
Ayrıca ilk yüklediğim videoda bile inceleniyora düştü oda ilginç(yani en önce benim yüklediğim)

Üstad anladım dediğini teşekkür ederim fakat başka birşey sordum.
Para kazanmayı aktif etmediğimiz bazı videolar, ne kadar izlenirse izlensin para getirmezmi ?

Hayır tabikide reklam çıkmayan videon sana nasıl para kazandırabilir ki ? adsense izlemeye para vermez çok düşük meblalar bazen yansır ama tıklanmadıkça para alamazsın izlenmeye para veren part firmalarıdır

Anladım hocam, peki youtube üzerinde adsense dışında bir reklam uygulaması kullanabiliyormuyuz izlemeye para veren?

Eğer yoksa, başka bir video paylaşım sitesi varmı izlemeye para kazanabileceğimiz ?

Anladım hocam, peki youtube üzerinde adsense dışında bir reklam uygulaması kullanabiliyormuyuz izlemeye para veren?

Eğer yoksa, başka bir video paylaşım sitesi varmı izlemeye para kazanabileceğimiz ?

Youtubede adsenseden başka olamaz zaten aynı kişilerin youtube dışında dailymoiton var

Dailymotion'da uploaderler para kazanamıyor diyorlar hocam ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri