Sadece Türkiyede Olacak Olay

Olay yürüme değil bana göre bilerek sataşıyorlar ve baya büyükbi kavga

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

O nasıl bir kız umrunda degil okadar rahat ki öyle bir kız arkadaşı olcagına hiç olmasa daha iyidir:), yeni nesil ileri degil geri gidiyor ne yazıkki it kopuktan geçilmiyor sokaklar..

Son düzenleme:
İlk başta uzaktan birbirilerine bakıyorlar, karşıdan gelen artis yürüyüşü yapıyor, dayak yiyen çocuk çelme takınca olan oluyor.

Kendi gorusum, kiz arkadasinin yaninda satasmak serefsizliktir, 1kisiye 10 dalmak serefsizliktir, ama bunun icinde baska mevzular var,

ya böle şerefsizler 3-5 kişi bir araya gelince kendilerini birşey sanıyolar karşındaki kişinin yanında kız varsa adamalr tam gaza geliyor yada işte tek görüyolar can sıkıntısı dalıyolar ara ara benimde başıma geldi 2 ay önce falanda gasp olayıda yaşadım lakin çoğu zaman yanımda silahımı taşıdığım için o 3-5 kişi gezen yada bıcak çeken kendini bişi sananlar bir anda abi yapma diye yalvarıyolar hep kendime sövdüm ulen niye vurmuyon kökten kurtulmak için vurucaksın bunları temizliycek ortalık başka türlü kurtuluş yok bu it köpekten

ya böle şerefsizler 3-5 kişi bir araya gelince kendilerini birşey sanıyolar karşındaki kişinin yanında kız varsa adamalr tam gaza geliyor yada işte tek görüyolar can sıkıntısı dalıyolar ara ara benimde başıma geldi 2 ay önce falanda gasp olayıda yaşadım lakin çoğu zaman yanımda silahımı taşıdığım için o 3-5 kişi gezen yada bıcak çeken kendini bişi sananlar bir anda abi yapma diye yalvarıyolar hep kendime sövdüm ulen niye vurmuyon kökten kurtulmak için vurucaksın bunları temizliycek ortalık başka türlü kurtuluş yok bu it köpekten

Bir yere kadar haklısında ya sonrası var işte.Vurduktan sonra ne yapacaksın.
O ... israfları yüzünden hayatın yanacak.

Karadenizde bu tipler fena çoğaldı Samsun'da da(memleketim) ,istanbul'da zaten her daim vardı ben arabada ve yanımda biber gazı taşıyorum...

Bu Zalımuslar Genelde Böyle 3 5 7 Kişilik Gruplar Halinde Gezerler Bunları Görmek İstiyorsanız Öncelikle Kız Meslek Liseleri Önü Ve Park'ları Tercih Edin Yazlarıda Çarşı'lara Doğru Göç Eder Bu Zalımlar Yanlız Fazla Yaklaşıpta Göz Temasında Bulunmayın Isırma Gibi Huyları Vardır Belgeselleri Bile Vardır Bunları :)
BWTuz1OCAAIytKt.jpg:large

Bir yere kadar haklısında ya sonrası var işte.Vurduktan sonra ne yapacaksın.
O ... israfları yüzünden hayatın yanacak.

vallaha hocam dükkanımda olsam vurduğumda herhan gibi bir ceza almıyorum eline 2 altın tutuştururum geçerim vurma hakkım oluyor o sayede ölse bile ceza yemiyorum lakin sokakda nasıl olur bilemiyorum :)

Bu Zalımuslar Genelde Böyle 3 5 7 Kişilik Gruplar Halinde Gezerler Bunları Görmek İstiyorsanız Öncelikle Kız Meslek Liseleri Önü Ve Park'ları Tercih Edin Yazlarıda Çarşı'lara Doğru Göç Eder Bu Zalımlar Yanlız Fazla Yaklaşıpta Göz Temasında Bulunmayın Isırma Gibi Huyları Vardır Belgeselleri Bile Vardır Bunları :)
BWTuz1OCAAIytKt.jpg:large

resim on numara :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri