Sadece Türkiyede Olacak Olay

bak diyorum ki. yanında sevgilin varsa şayet kendini düşünmüyorsan bile onu düşünmek için kazadan beladan uzak durmaya çalışırsın. biri sınırları aşmadıkça tahammül seviyen hat safhada olmalı.

burda kekonun teki olay çıkartmak için elini kolunu sallayarak dibine kadar giriyor ama " temas yok ". temas olmadığı için görmezden gelinebilir, olay çıkartılmayabilir. lakin dayak yiyen eleman çelmeyi takıp olay çıkmasını istiyor.

çelme takmasının sebebi ise karşıdan elini kolunu sallayarak gelen çocuğu %95 ihtimal döveceğini düşünmesidir. %95 ihtimal döveceğinden emin olduğun birine yanında sevgilin varken çelme takmanın da tek anlamı hatunun yanında ezilmemek, atar yapana postayı koymaktır. ben diğer üçü beşi hesaba katmıyorum şu an, sadece kavganın çıkış sebebi konusunda konuştum.

haklısın hocam bende o çelme kısmını 5-6 kez izledim.

Delikanlıya helal olsun dayak yersemde dayak atarım diyor. Valla delikanlıymış gerçekten. Diğerleride 1 kişiye 10 kişi saldıran korkak züppeler.

Kendisini korumaya çalışan Sezer A. başına aldığı bıçak darbesi sonucu yaralandı. Çevredeki vatandaşların güçlükle ayırmaya çalıştığı kavgada Sezer A. kanlar içinde yere yığılırken olaya karışan gençlerde hızla olay yerinden kaçtı. Gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Sezer A. ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ensonhaberde böyle yazıyor birde bıçaklamış haysiyetsizler ben hayatımda buna yakın tek olaya rast gelmedim ( Gelmemde inşallah) böyle çingenlerle doluysa ordu karadenize dahi yaklaşmam bundan sonra :P Allah böylelerininde kökünü kurutsun cani haysiyetsizler adamlar kavga için yaşıyo resmen ama çocukta iyi saldırdı yiğidi öldür hakkını yeme :D tek veya 2 ye tek olsaydı alırdı :p .

Aile ve toplum olarak eğitim eksizliğimiz bir dışa vurmuş hali,bu konuyu çeşitlendirebiliriz,farkı yok bir belediyenin adam akıllı yol yapma yerine yollara kasis yapması,topluk olarak malesef eğitim eksikliğimiz çok :(

yollara_kasis_h28665.jpg

Namussuz şerefsiz bunlar, ulan yanında kız arkadaşı var çocuk efendi efendi yürüyor yapılır mı böyle itlik.

Aslanım benim helal olsun iyi savaştı yere yığılana kadar mücadele etti o sırtlan sürüsü utansın yaptığından adamım diye dolaşıyorlardır birde.

İyi ki çocuk emanetle gezmiyormuş , bu sırtlanları kesip hayatı kararacaktı.

kız arkadaş neysede yanında insanın annesi kardeşi felan olabilirya ne biçim insanlar tek başına gezemeyecekmiyiz herşey tamamda 15 kişisiniz ulan ... hala bıçakla sırtına vurmak nedir zaten çocuk heba oldu esnafda ölene kadar izliyecek sandım 10 kişi izledi 1 tane sonunda kurtaran çıktı bıçak saplayan hariç diğerlerine birşey olmaz bıçak saplayanda 6 ay yatar çelme taktı tahrik etti der çıkar adalet mi kalmışki insanlık heryerde böyle

Adalet memlekette yerini bulmuyor ki. Bu magandalara gereken cezalar verilmiyor.Devlet bu adamlara ceza vermiyor tutuksuz yargiliyor.Dayak yiyen cocugu ailesi hesap sorsa gitseler bu itlerin cezasini verseler dayak yiyen cocukla butun ailesini cezaevine atarlar.Ama bu magandalar sokakta.

20. saniyede beyazlı çocuk çocuğu sırtından bıçaklıyor

ya böle şerefsizler 3-5 kişi bir araya gelince kendilerini birşey sanıyolar karşındaki kişinin yanında kız varsa adamalr tam gaza geliyor yada işte tek görüyolar can sıkıntısı dalıyolar ara ara benimde başıma geldi 2 ay önce falanda gasp olayıda yaşadım lakin çoğu zaman yanımda silahımı taşıdığım için o 3-5 kişi gezen yada bıcak çeken kendini bişi sananlar bir anda abi yapma diye yalvarıyolar hep kendime sövdüm ulen niye vurmuyon kökten kurtulmak için vurucaksın bunları temizliycek ortalık başka türlü kurtuluş yok bu it köpekten

Çekip sıkacan 1 2 tanesinin bacagına hocam mahkemede nevsi mudafa diyecen bana bıcak çektiler diyecen

Çekip sıkacan 1 2 tanesinin bacagına hocam mahkemede nevsi mudafa diyecen bana bıcak çektiler diyecen

:) bıçağa silah olunca sıkıntı ola biliyor nevsi müdafa işte aynı silahla karışık vercen vs gibi saçma sapan şeyler vardı tam aklımda değilde benim olay şöle kamera olmayan bir noktada rahatlıkla vururum eline 2 tane altın ıskıştırırm beni gasp etti derim geçerim kuyumcu olduğum için bu tarz şeylerde vurma hakkımız oluyor bizim :D

çocuğa helal olsun dağıtırmış o kadar kalabalık dalmasalarmış... bu arada kız??????

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri