Sadecehosting hakkında ?

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)

Sizce ?

• Netinternet

Oy: 0 0,0%
  • Sadecehosting

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    0

Yumi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yunusmitan.com
Arkadaşlar uzun zamandan beridir araştırıyorum hangi firmadan hosting domain alsam diye Sorduğum kişilerden genelde godaddy cevabı aldım fakat godaddynin türkçe paneli ve türkçe desteği olmadığı pek sıcak bakmıyorum.

Netinternet.com ve Sadecehosting.com şuan aklımda bu ikisi var konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını atarsa sevinirim.

domainin varsa veya dısardanda alabilirsin.Hostinge para verme bence ben buranınkini uzun zamandır kullanıyorum reklamsız hızlı stabil ve oldukçada iyi kapasiteli

Hosting

domainin varsa veya dısardanda alabilirsin.Hostinge para verme bence ben buranınkini uzun zamandır kullanıyorum reklamsız hızlı stabil ve oldukçada iyi kapasiteli

Hosting

yok malesef ikisini aynı yerden almak istiyorum şuan aklımda sadecehosting var sözlükler bunu kullanıyor genelde güvenilir geldi bana.

yok malesef ikisini aynı yerden almak istiyorum şuan aklımda sadecehosting var sözlükler bunu kullanıyor genelde güvenilir geldi bana.

Anladım benim kullandığım bi yer daha var türk olarak destek konusunda iyiler.Ücretleri vs makul.Destek istediğinizde canlı destek var ayrıca ticket yöntemiylede oldukça hızlı geri dönüyorlar isterseniz bunada bakın domain ve host alabilirsiniz.

Hosting

Bence kısa dönem kullanma fırsatım olan ve yıllardır bir yanlışını görmediğim sağlam bir firma olan sadecehosting diğeri kötü demiyorum ama hiç bir bilgim yok
bu arada
Girişim Ofisleri: SadeceHosting

2013 yılındada yabancı bir gruptan baya büyük bir yatırım aldılar
Sadece Hosting - Webrazzi Veritabanı karar sizin birde arkadaşımın tavsiyesi ile kullandığım memnun kaldığım ama biraz pahalı gelmiş olan websahibi var ama sadece hosting benm önerim :) [MENTION=725]yumi[/MENTION]

Arkadaşlar uzun zamandan beridir araştırıyorum hangi firmadan hosting domain alsam diye Sorduğum kişilerden genelde godaddy cevabı aldım fakat godaddynin türkçe paneli ve türkçe desteği olmadığı pek sıcak bakmıyorum.

Netinternet.com ve Sadecehosting.com şuan aklımda bu ikisi var konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını atarsa sevinirim.

ikiside bomba gibi hosting ikisindede sunuucm var.iki sunucudada 30 dan fazla sitem var

godaddy toplu olarak ıs yapan bı fırma zaten yabancı bır sırket bahsettıgın otekıler ıyı fırmalar İstersen ücretsizde hostıng verebilirim

Hostunya Bilişim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri