safra kesesi çamur veya taş olan varmı

benim babamda aynı sorun var kalpten dolayı tedavi olamıyor. oda Konya tarafından bir su içiyor. çamur temizlenmiş fakat taş duruyormuş. taşa da faydası var ise ben alabilirim.

reis bizdede çamur temizlendi ama taşa faydası varmı bilmiyom araştırmak lazım biraz adam çıkarsa köyden kasalı araba tutcam gidicem

Edit.

Son düzenleme:
şimdi öğrendim taşa faydası olan varmış eniştem kurtulmuş fakat fayda etmiyenlerde olmuştur tabi

---------- Spam Engelliyici 01:05 ---------- Önceki Mesaj 00:48 ----------

buraya gitmenin maliyeti 150tl on kişi isterse şişe başına on tlde kendime koycam 25tl isticem yeterli kişi çıkarsa ticarete atılmayı deniyorum

---------- Spam Engelliyici 01:14 ---------- Önceki Mesaj 01:05 ----------

analiz raporu

şimdi öğrendim taşa faydası olan varmış eniştem kurtulmuş fakat fayda etmiyenlerde olmuştur tabi

---------- Spam Engelliyici 01:05 ---------- Önceki Mesaj 00:48 ----------

buraya gitmenin maliyeti 150tl on kişi isterse şişe başına on tlde kendime koycam 25tl isticem yeterli kişi çıkarsa ticarete atılmayı deniyorum

Ticareti olmaz hocam o işin.sizin gibi düşünen kaç kişi olmuştur
Sebebi söyleyeyim.bir iki şişe içerek olacak şey değil en az 5 10damacana bitirmek gerekiyor .e alana kadar bu fiyata adam kendisi arabayla gider alır.ayrıca damacana 10 tl değildir öyle yerlerde en fazla 1 lira alıyorlar.

Son düzenleme:
Ticareti olmaz hocam o işin.sizin gibi düşünen kaç kişi olmuştur

öğrenciyim ben az çok fark etmez 100tl kar ediceğimi düşünüyom hoşuma gidiyo yeterlide zaten büyük bişey düşünmüyom yani hocam öyle forumdan çıkarsa istek yaparım

öğrenciyim ben az çok fark etmez 100tl kar ediceğimi düşünüyom hoşuma gidiyo yeterlide zaten büyük bişey düşünmüyom yani hocam öyle forumdan çıkarsa istek yaparım

Hocam sen oradan 50 100 harçlık çıkartıcam dersen ben ticaretine girip 5000 6000 yapayım derim :) ama üstte açıkladım.amaç kazançtan ziyade doğru bilgiler verilmeli.aonrasında uygun müşteri varsa tabi buyursun alsın

devamlı yolluyamam zaten ben gönderirim hoşuna giden kendi gidip doldurur

---------- Spam Engelliyici 01:23 ---------- Önceki Mesaj 01:21 ----------

öğrenmiş olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri