Sağlam & Kaliteli +15 Onaylı ve Onaysız Kanal Satışı

• Kullanıcı toprakakn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

toprakakn

Kayıtlı Üye
Merhaba

Sağlam & Kaliteli +15 Onaysız Kanal Satışı

Her Hesap Telefon Doğrulamasına Takılmadan Bilgisayardan Açılmıştır.

Excel Tablo İçeriği;

*İsim
*Soyisim
*E-Mail Adresi
*Şifresi
*Kurtarma Maili
*Kanal URL

+15 Onaysız Kanal Adet Fiytatı 2 TL dir.

STOK
0

Alınan mail ve kanalların yasadışı amaçlarla kullanılması kesinlikle yasaktır. Alışveriş sonrası tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. Alışverişi yapan kişiler bu kuralları kabul etmiş sayılır.
Gmail açma ile ilgili videonu izlemiştim. Bence en sağlam kanallar bu şekilde açılan kanallar. Stok adedinin azlığıda bu işi dikkatli yaptığını gösteriyor. Maile ihtiyacım olsaydı senden alırdım.

Sizin paylaştığınız bir kaç yöntemi hatırlıyorum. Teknik bilginiz fazlasıyla mevcut. Bu da kanalların kalitesine yansıyacaktır.

Yakın zamanda 200 kanal için teklif pm'i atacağım hocam.

Bol kazançlar.

Mail satıcısı olarak,eskilerden bir arkadaş olduğu için hiç tereddüt etmeden,hesapların tamamı tarafımdan satın alınmıştır.
İhtiyacı olan arkadaşlara tavsiye ederim kendisini.

düşük fiyat yüksek hız ve kalite
wink.png

5 adet kanal teslim alınmıştır, Arkadaş gayet ilgili ve titiz çalışmış. Teşekkür ediyorum. İyi satışlar.

3 adet alındı teşekkürler. hızlı arkadaş.

3 adet kanalın alınmıştır teşekkürler.

6 adet alınmıştır,teşekkürler...

7 adet daha alınmıştır. Hayırlı işler bol kazançlar.

arkadaşa 30 tane sipariş verdim ay sonu için. inşallah bundan sonra da devamlı çalışacağız.

3 adet alındı, teşekkürler

10 adet en sağlamından en hızlı şekilde kanal alınmıştır ALLAH razı olsun hocam :)

5 adet kanal hızlı şekilde alındı , teşekkürler

5 adet alındı... Arkadaş hızlı birşekilde teslim etti...

15 ad. alınmıştır ilgili arkadaş teslim etti hemen teşekkürler

Daha önce sizden 5 kanal almıştım. Çok memnun kaldım. 10 Kanal için PM alabilirmiyim.

10 adet alındı teşekkürler

10 Adet daha alındı. Arkadaş gene çok ilgili ve çok hızlı teslimat. Hayırlı satışlar.

10 adet kanal teslim alındı. Ödeme yöntemi eft olduğu için yarın mesai saatleri içerisinde yapılacak.

hocam skype ekledim
edit: 10 adet alındı kanallar güzel, iyi bir alışverişti.

6 adet daha en güzelinden kanal alınmıştır , çok teşekkürler hocam ilginiz için

Arkadaştan 10 adet kanal alınmıştır, kendisi ilgili biridir teşekkür ederim. Bol kazançlar

10 adet mail alındı hızlı teslimat tşk ederim kendisine

5 adet alındı. Hızlı ve güvenilir.Çok yardımcı oldu kendisi .Bol kazançlar

5 Adet Mail Alındı. Hızlı Bir alışveriş oldu tşk ederim.

7 kanal alimi saglanmistir.. alim sirasinda cok guzel bir jesti de olmustur..
cok tesekkur eder, bol kazanclar dilerim..

10 adet Kanal Alındı Anında Gönderdi..Hizmette Sınır Tanımayan Güvenilir Harika Bir Arkadaş

Arkadaştan 7 adet kanal aldım.Düzenli ve kaliteli şekilde ulaştı ve jest de yaptı.Teşekkür ediyorum

10 adet kanal alımı sorunsuz gerçekleşmiştir. Arkadaşa tekrardan teşekkür ederim.

15 kanal daha alınmıştır @toprakakn ALLAH razı olsun çok hızlısın çok ilgilisin çok teşekkür ederim :)

Arkadaştan 20 adet mail alımı yaptım gayet ilgili ve profesyonel bir arkadaştır eft işlem ücretinide kendisi üstlenmiştir 3ü 5i aramayan gani gönüllü arkadaş. bol satışlar diliyorum.

Arkadaştan 5 adet daha kanal alınmıştır

10 adet alınmıştır ,güvenilir,işini iyi yapan bir arkadaş. :)

30 adet kanal aldım. Detaylı güzel bir çalışma olmuş. Sorunsuz alışveriş ve hediyeleriniz için çok teşekkür ederim.

arkadaştan 10 tane onaylı kanal alınmıştır, gayet ilgili biri ve güzel kanallar oluşturmuş, teşekkürler :)

İkinci 10 adet kanal alımı yapılmıştır. İşini temiz yapan bir arkadaş teşekkürler kendisine.

20 Adet Alındı teşekkürler.

15 adet aldım çok memnun kaldım 50 adet daha sipariş ettim teşekkür ederim kendisine

36 adet kanal satın alınmıştır hızlı bir şekilde arkadaş güvenilir işinin ehli hızlı bir arkadaş ...

20 adet alınmıştır , ilginiz için teşekkür ederim .

3 adet kanal alınmıştır.

Teşekkür ederim hızlı alışverişti sağlam güvenilir temiz

Arkadaştan 10 adet kanal alınmıştır.İşini gerçekten iyi yapan biridir, teşekkür ederim.

50 adet mail alındı ilgili arkadaş .

50 adet mail alındı işini iyi yapan bir arkadaşımızdır

10 adet alındı. İlgili bir arkadaş. Jest yapmayı unutmadı :)

Paypalım da sorun olmasına rağmen parayı geçmeden kanalları teslim etti. Çok ilgili ve zengin gönüllü bir arkadaş tekrar teşekkür ediyorum :)

20 adet kanal alındı.hızlı ve sorunsuz alışveriş oldu inşallah devamınıda sağlarız :)

15 Adet kanal alındı. Hızlı ve Temiz bir alışveriş oldu. Kanal satın almayı düşünenlere tavsiye ederim. Tereddütsüz.

10 adet aldım 2 tane de hediye etti kendisi çok ilgili birisi çok teşekkür ederim gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

Arkadaşla 10+5 şeklinde alışım oldu çok saolsun ilgili güvenilir.Beklettiği için hediye verdi bir de :)

5 adet kanal alınmıştır,hızlı teslimat için teşekkür ediyorum.

20 Kanal alınmıştır. Teşekkürler

20 Adet mail alındı eline sağlık.

arkadaştan 10 tane kanal alındı 1 haftadır sorun yok, skyptan ulaşabilirsem tekrar sipariş vereceğim.

Bu zamana kadar 25 kanal aldım sadece 1 tanesi spamdan kapandı,diğer aldığım kanalların hepsi sağlam.Teşekkür ederim kendisine sağlam kanal açtığı için.

15 adet daha mail alındı.İşinde ilgili ve özenerek yapıyor.Mahçup olmamak için elinden geleni yapıyor.

Hayırlı satışlar

25 mail alındı eline sağlık.

20 adet kanal alınmıştır saygılar sevgiler Abi :) ALLAH senden Razı olsun inşAllah :)

10 adet teslim alındı mailler sağlam arkadaş hızlı ve güvenilir teşekkür ederim :):)

15 hesap alınmışdır güvenilir bir arkadaştır devamlı kendisinden alırım

Aldğım kanalların hiç biri kapanmadı.Kanallar özenle hazırlanmış.Emeğinize sağlık.Hayırlı satışlar dilerim.

15 kanal aldım , herkese tavsiye etmek isterim ama sonra bize stok kalmıyor :D

Arkadaştan sürekli alım yapıyorum, gerçekten işin ehli :)

Her kanala 300 350 video atmama rağmen dimdik ayakta ve gururlu kanallarım :D Eline sağlık hocam :)

Arkadaş işini oldukça iyi yapıyor kesinlikle tavsiye ederim.

20 adet mail alındı.Hızlı teslimat,teşekkür ederim.

22 adet mail alındı.Hızlı teslimat,teşekkürler

40 adet teslim alındı. Teşekkürler.

26 adet teslim alındı gayet ilgili bir arkadaş çok teşekkürler

ödeme yapıldı kanallar alındı. Hızlı ve kolay alışveriş oldu teşekkürler :)

25 adet alındı arkadaş 3-5 in hesabını yapmayan , hızlı , güvenilir biridir. :)

40 adet onaysız kanal alındı

10 tane onaysız kanal alındı, hızlı ve samimi bir alışverişti.

Hızlı bir teslimat oldu Çok teşekkürler :)

çok hızlı ve sorunsuz alışveriş arkadaş çok samimi teşekkürler :)

Arkadaştan, 20 tane onaysız kanal aldım ayrıyeten 2 tane hediye etti çok ilgili ve cana yakın bir arkadaş umarım önümüzde iyi alışverişler olur.Teşekkürler :)

30 adet +15 onaylı , 40 adet onaysız mail alındı.Hızlı teslimat.Teşekkürler.Hayırlı işler.

5 Adet kanal siparişi verilmiştir. Ufak bir gecikmeden dolayı arkadaş 7 adet olarak teslim etmiştir, arkadaşın ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

10 adet alınmıştır. müthiş kalite, hizmet. elinize sağlık.

20 Adet onaysız mail alınmıştır.İlgili bir arkadaş,+2 mail için ayrıca teşekkür ediyorum kendisine.Hayırlı satışlar,bol kazançlar

50 adet onaylı alındı. +5 hediye için teşekkürler.

Sipariş geçildi ve hızlı bi şekilde hesaplar alındı.. Hayırlı satışlar

Toplamda 65 adet onaylı alındı. Gayet ilgili ve hızlı arkadaş. Iyi satışlar.

Sabah erken 9:30 gibi 10 adet onaylı siparişi verildi kendisi 10:00 ' da teslim edeceğini söyledi bir aksilik oldu sanırım yetişmedi.

+2 Kanalda gecikmeden dolayı hediye etti.

Arkadaş güvenilir ve işine sadıktır.

Teşekkürler.

40 adet onaylı kanal alınmıştır. Teşekkür ederim kendisine hediyesinden dolayı. Dürüst ve güvenilir bi satıcı

30 onaylı hesap alındı.
Teşekkürler...

Arkadaştan o kadar memnunum ki aldıgım kanallardan 22 tane aldım sadece 1 tanesi spamdan gitti oda benden kaynaklı sanırım 1 kanala 225 video yükledim 1 haftadır hala ayakta tebrik ediyorum hocam çizgini asla bozma 20 onaysız hazırlar mısın yarın öğlene kadar?

3000 tane onaylı siparişi versem ne zamana hazırlarsın skype'dan bilgi verirsin hayırlı satışlar

Edit : 3000 adet kanal siparişi verildi

20 adet onaysız siparişi verildi ve ertesi gün teslim alındı güzel çalışması için teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
sanırım düşündüğüm taktikle açılıyo hayırlı satışlar :)

Saolasın hocam. Taktiği forumda videolu anlatım şeklinde paylaşmıştım. Paylaştığım yöntemleri 3 gün sonra kaldırıyorum. videoyu izleyenler biliyor :)

5 adet kanal teslim alınmıştır, Arkadaş gayet ilgili ve titiz çalışmış. Teşekkür ediyorum. İyi satışlar.

3 adet alınmıstır bundan sonrada devamlı alınacaktır
kendisine teşekkür ederim

Gmail açma ile ilgili videonu izlemiştim. Bence en sağlam kanallar bu şekilde açılan kanallar. Stok adedinin azlığıda bu işi dikkatli yaptığını gösteriyor. Maile ihtiyacım olsaydı senden alırdım.

Yorum için teşekkürler...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri