Sağlam Kapanmayan Gerçek Tel Onaylı Sistem İstiyoruz

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bana ozel calisan bir saticim var. cok sukur kanallarin hicbirisi patlamadi. %100 manuel urettigi ve gercek tel kullandigi icin oyle buyuk miktarlar satmiyor. Ayda anca 150-200 hesap cikartabiliyor. Fiyati da tabii ona gore.

PM kutunuz dolmuş boşaltırsanız bir mesajım olucak size hocam

çok mu istiyoruz?

özellikle [MENTION=1]Muslera06[/MENTION], Serkan abi sana sesleniyorum:

Açtığımız kanallarımız kısa sürede kapanıyor, çünkü sanal tel onay sistemleri sağlam olmuyor. Siz nasıl onlarca kanal yatırımı yapıp ayakta tutabiliyorsunuz?

Eşten, dosttan gerçek tel onayı bulmak da bir yere kadar oluyor, sonra kanal açamıyoruz patlıyor çünkü gerçek tel onayı olmadan.

Yabancı bir arkadaştan toplu mailler aldığınızı söylemiştiniz bir ara, sağlam patlamayan mailler ve hatta bize de ücretli hizmet vericektiniz ama gerçekleşmedi bu sonrasında, sebeplerini bilmiyorum.

Serkan abi toplu sağlam mailler almak istiyoruz kapanma riski az olan ama bu konuda gerçekten elimiz kolumuz bağlı durumda.

Rica etsek bizi bu konuda yönlendirebilir misiniz? Önerebileceğiniz yabancılardan sağlam mailler satan birileri var mı bildiğiniz, biz de paramızla ondan satın alalım. veya bu konuda bizi nasıl yönlendrirsiniz?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Youtube işine ilk başladığımdan beri sanal numaralar kullanıyorum hiç sorun yaşamadım, zaten bu spama girme kanal kapanma olaylarının telefon numaralarıyla uzaktan yakından alakası yok, Çok sayıda pin alınan telefona zaten uyarı alır pin giremezsiniz. Bu spam olayını o kadar farklı boyutlara taşıdıkı forum doğru bilinenler söylense dahi kimse bişi görmez hale geldi,hergün çok net söylüyorum bana göre o kadar saçma sapan şeyler yazılıyor ki, biri çıkıyor diyorki 100 gmail açtım arkadaşlar "hepsinin şifresi aynı" k7.netden almıştım ip değiştirdim mac değiştirdim kesin k7den oldu spam yayın yaygarayı oh ne güzel, biri diyor vds'den açtım kanallar spama girdi vdsin ip'si banlanmış bunedir ya :) spam olayı tamamen gmail açan kullanıcılarla alakası olduğunu düşünüyorum, biri gider 10 kanal açar temiz ip çerezden kanala fazla etiket açıklama girmez organik kanal görüntüsü en üst seviyededir bir anda 1k video yüklemez düzenli çalışır, biri gider 100 kanal açar bi anda 50 etiket girer tbm yüksek olsun dünyayı ele geçireyim diye 1 hafta geçmeden cevabını alır youtube'den. Spam konularını şu forumda görmemek dileğiyle iyi günler iyi forumlar ;)

O zaman durum vahim, araştırma özelliğin sıfır demek ki :)

Önceden bir reklam vardı, Kaybolmayan Sakız İstiyoruz diye.
Başlığı görünce o aklıma geldi.
:D

benim elimdede o kadar çok tel geçiyorki dün konu açıp bedavadan doğrulama yapmayı düşünüyordum misafirler yattı

---------- Mesaj saat 20:03:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:59:14 civarında gönderildi. ----------

alex sen aklımdasın hayrına benden elime rahat telefon geçerse online isen sana bir kaç kanal doğrulayacam dün 20 tane falan kanal doğrulayacak kadar çok tel vardı düşünüyom değerlendirim kanal açim ama isim değiştirmem gerekiyorki sonra yine kullanayım yoksa çöp olacak aba bi tane çizgifilm kanalı açtım 1 saat uğraştım corelden özel kanal resmi falan hazırladım video editledim satsam 50 tl ye gideri var yani

yahu ben konu actım. her maılı farklı telden acıyorum dıye kımse donup bakmadı. sonra burda herkez bırbırıne dert yanıyor. bende yasadıgım tecrubelerden sonra son 2 haftadır actıgım kanallar ve 2 ay once actıgım kanallarımın hepsı takır takır ıslıo. toplu sıparıs olursa adet 1,5tl :)

yahu ben konu actım. her maılı farklı telden acıyorum dıye kımse donup bakmadı. sonra burda herkez bırbırıne dert yanıyor. bende yasadıgım tecrubelerden sonra son 2 haftadır actıgım kanallar ve 2 ay once actıgım kanallarımın hepsı takır takır ıslıo. toplu sıparıs olursa adet 1,5tl :)

hocam biz cevap yazdık ama bize de dönüş olmadı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri