Sağlam QUİZ Kanal Satışı

Hayırlı olsun hayırlı satışlar :)

refim geldi arkadaslar kısa sürede yuklmeye baslarım kendisine tesekkurler

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM!

Arkadaşlar quiz kanal satışına başlamış bulunmaktayız.

Sözü fazla uzatmıyacağım ;
Her hesapta :

Çerez temizliği yapıyoruz
İp değiştiriyoruz
3 adet pc den çalışıyoruz
3 pc de farklı internet bağlantılarına sahip
Siparişlerimizi en geç 48 saat içinde tamamlıyoruz.
Stoklarımızı devamlı güncelleyeceğiz.
Kanallarımızı excel veya txt halinde teslim edebiliriz...

STOK : 19 Adet

ÖDEME Yöntemleri :

Paypal

Enpara

Ziraat Bankası

Kanal Tane : 12 TL

Hepimiz için hayırlı olması dileği ile ...

hayirli satislar :)

böyle rezalet çalışma yöntemi görmedim. geçen hafta arkadaştan 20 kanal satın aldım.
kanallarda
ne kanal linki
ne kurtarma e postası
ne profil resmi
ne kapak resmi var
+ kanallar quize bile girmemiş halde sadece izlenimler v.s atılmış öylece bekliyor.
sadece mail adresi ve şifre halinde TXT dosyası şeklinde geldi.
rica ettim kanalların hepsini verdiğim WM koduna bağlar mısın diye 2gün sonra tamamlanmış halde satın aldım - 2 kanal kapanmış halde (daha sonradan ödemesini yaparım dedi orasına eyvallah.)
bugün oturdum hazır izinliyiz evdeyiz diye kanallara video atayım dedim bi baktım kanalların hepsi açılan kendi mail adreslerinin paypallarına yönlendirilmiş ne benim verdiğim WM adresi ne tek dashboard. bi kısım kanallar daha ilk hali gibi quize bile tam girmemiş halde bekliyor.

Rica ediyorum bilmeyen kişi yapmasın şu işi
sinir tavan yapmış halde bütün işimi gücümü bıraktım bu pisliği temizlemekle meşgulum.

böyle rezalet çalışma yöntemi görmedim. geçen hafta arkadaştan 20 kanal satın aldım.
kanallarda
ne kanal linki
ne kurtarma e postası
ne profil resmi
ne kapak resmi var
+ kanallar quize bile girmemiş halde sadece izlenimler v.s atılmış öylece bekliyor.
rica ettim kanalların hepsini verdiğim WM koduna bağlar mısın diye 2gün sonra tamamlanmış halde satın aldım - 2 kanal kapanmış halde (daha sonradan ödemesini yaparım dedi orasına eyvallah.)
bugün oturdum hazır izinliyiz evdeyiz diye kanallara video atayım dedim bi baktım kanalların hepsi açılan kendi mail adreslerinin paypallarına yönlendirilmiş ne benim verdiğim WM adresi ne tek dashboard. bi kısım kanallar daha ilk hali gibi quize bile tam girmemiş halde bekliyor.

sinir tavan yapmış halde bütün işimi gücümü bıraktım bu pisliği temizlemekle meşgulum.

Bunlari basta belirtseydiniz problem yasanmazdi stoklar size teslim edildikten sonra yasanan sorunlari lutfen yansitmayalim. Kimseye zorla satista bulunmuyoruz.(hesap numaranizi atarsaniz iki kanalin iadesini yapariz)

Guncel stok 30 adet.

---------- Spam Engelliyici 00:19 ---------- Önceki Mesaj 00:18 ----------

Gmail-sifre-kanal url-kurtarma eposta
seklinde teslimatlar baslamistir.
Kanallarda fazladan abone
Profil resmi
Kanal kapak fotografi bulunmaktadir.

kanallarda
ne kanal linki
ne kurtarma e postası
ne profil resmi
ne kapak resmi var

1. Kanalda kapak resmi profil fotografı olcak diye bişey yok
2. Senin kanalını kimse tek db de toplamak zorunda değil kendin birleştirme yapabilirsin

1. Kanalda kapak resmi profil fotografı olcak diye bişey yok
2. Senin kanalını kimse tek db de toplamak zorunda değil kendin birleştirme yapabilirsin

Yorumunuz için teşekkür ederim üstad :D

---------- Spam Engelliyici 13:37 ---------- Önceki Mesaj 13:25 ----------

son satis : 3 adet

toplam satis : 31

Guncel stok : 42

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri