Sağlık ve Girişimcilik Bir arada

cosgunum

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. Malumunuz youtube sektörü eskisi kadar revaçta değil. En azından bir kısmımız için. Yaşadığımız ekonomik sıkıntılar nedeniyle bir çoğumuz farklı arayışlar içerisindeyiz. Buna ben de dahil olmak üzere. Üstelik yaşadığımız bu sıkıntılar sağlığımızı da tehdit etmekte ya da belki de bir çoğumuz kronik hastalıklarla boğuşuyoruz. Bugün izniniz olursa ilgilenen arkadaşlarımı Ülkemizin gurur kaynaklarından Prof. Dr. Sayın Mahmut İlker YILMAZ hocamızın zoom üzerinden yapacağı sunuma davet etmek istiyorum. Hocamız için neden gurur kaynağımız dediğimi aşağıdaki görselde daha iyi anlayacaksınız.
Sizlere öyle şeylerden bahsedecek ki hayatımızın nasıl pamuk ipliğine bağlı olduğunu bir kez daha anlayacaksınız. Sunum sonunda belki de yıllardan beridir Kronik Hastalıklarla boğuşan değerli arkadaşlarımın ya da tanıdıklarının somut bir umudu olacaktır bundan emin olabilirsiniz. Normalde bu değerdeki insanlara ulaşabilmek için dünyaca para vermemiz gerekirken hocamız ayağımıza geliyor arkadaşlar. Üstelik sunumu izleyip ilgisini çeken ve beğenen arkadaşlarımız için de kazanç kapısı da bulunmaktadır. Bunun detaylarını sunum sonrası dileyen arkadaşlarımızla grüşebiliriz.
NOT:Sunum 26.12.2023 Saat 21:00' de başlayacaktır. Sunuma katılmak isteyen arkadaşlarım konuya cevap olarak "katılmak istiyorum" yazarlarsa özelden zoom bağlantı adresini gönderebilirim. Sunum sonrası sunum videosunu izlemek isteyen olursa yine bana ulaşırlarsa linkini gönderebilirim.
47a6rjh.png
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri