Sağlıkla ilgili çene kasılması

Geçmiş olsun hocam acile gidersen yardımcı olurlar zaten hangi bölüme gideceğini söylerler

Açıkcası anlamıyorum kardeşin bu durumda sen acile gitmiyorsun gelmiş burdan tavsiye istiyorsun hani çok eğlenmek istiyorsan eğlence bölüme aç konunu yok hayır ben ciddiyim diyorsan buyuk bir aptalsın şu anda git bir acile burda saçma sapan şeylerle uğraşma! Acilede götüremiyorsan ara 112 yi gelsinler

söylediğin şeylerin aynısı var hocam.Muhtemelen aynı hastalığı yaşıyorlar.Hastalığın adını söylediler mi?

Hocam hastalığın adı TME olarak geçiyor. Çapa da İbrahim Doğan isimli iyi bir doktor var eğer gitme şansınız varsa mutaka görünün derim.

Açıkcası anlamıyorum kardeşin bu durumda sen acile gitmiyorsun gelmiş burdan tavsiye istiyorsun hani çok eğlenmek istiyorsan eğlence bölüme aç konunu yok hayır ben ciddiyim diyorsan buyuk bir aptalsın şu anda git bir acile burda saçma sapan şeylerle uğraşma! Acilede götüremiyorsan ara 112 yi gelsinler

şuan uyuyor olay dün gerçekleşti götüreceğiz sakin ol.

[MENTION=14816]ODEL[/MENTION] Kendi kardeşimiz gibi endişeleniyoruz hocam.Götürmekten Zarar Gelmez Ne Olur Olmaz Götürün Bugün

1 yıl önce kıl dönmesi ameliyatı geçirdi ve yaradan hala iltihap geliyor.Bugün hastaneler kapalı diye biliyorum.Şuan uyuyor yarın erkenden hastaneye götüreceğim.Hangi bölümden sıra alalım hocam?

Ameliyat 1 yıl önce olduysa ve yaranın dış yüzeyle(toprak vs.) pek bir teması olmuyorsa tetanoz olma ihtimalini düşük görüyorum. Kardeşiniz bu ameliyattan bağımsız olarak nöbet geçirmiş olabilir.
İltihabı devam ettiği için enfeksiyon hastalıklarına, nöbet geçirmiş olma ihtimali için nöroloji'ye yani ikisine de göstermenizi öneririm. Hastanelerin acili şuanda açık, yakında varsa üniversite hastanesine yoksa devlet hastanesi aciline götürmenizi tavsiye ederim bugün. Ayrıca şuanki davrandığınız rahat tavır biz dışardan yorum yapan kişilerde bile yok, sağlık şakaya gelmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri