Şahan Gökbakar'dan Destek Duyurusu

• Kullanıcı ugr17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

ugr17

Kayıtlı Üye
Bu işlerle uğraşan birileri belki görür, en azından şansını dener düşüncesiyle paylaşıyorum..
Wk936E.png

Kaynak : https://www.instagram.com/p/BCfo4DxOMuv/

adamın yazdıklarına bak sanki çok başarılı bi oyuncu'da recep ivedik gibi alt seviye filmlerin var gelip bi dicaprio gibi konuşmazsın :D

güzel yazı ülkemizin cahil kesimini tanımlayan kısa özet geçmiş

adamın yazdıklarına bak sanki çok başarılı bi oyuncu'da recep ivedik gibi alt seviye filmlerin var gelip bi dicaprio gibi konuşmazsın :D
Dostum adam komedyen. Adamın misyonu bu şekilde. Filmlerinden güzelde paralar kazandı ve baya kişide gidip izledi. Adam argoyu seviyor. Argoyu seven ve eğlencesi bu yönde olan insanlar seviyor bu adamın filmlerini. Alt seviyelik bir durum görmüyorum şahsen. Zevk meselesi yani.

yanlış anlama ama Dicaprio'nunda bütün filmlerini izleyen birisi olarak. Kıyaslaman çok yanlış. Bu şuna benziyor. Kemal sunal mı daha iyi sinemacı, yoksa Brad Pitt mi? gibi bir saçma uslubun var. "recep ivedik sanki dicaprio muki ?" olaya bak...

İşte senin gibiler yüzünden Türk halkı, dünyada sinemadan anlamayan bir kitle olarak biliniyor.

Şahanı, tebrik ederim.

Son düzenleme:
Türk sinemasına recep ivedik gibi saçma sapan bi karakter versede
bu desteği ve çağrısı gerçekten takdir edilecek bi davranış

Şimdi iyi güzel demiş de bence bir senaryonuz varsa notere sizin olduğuna dair tescil falan yaptırmadan kimseye göndermeyin derim.Fikri alır sonra sizi tanımazlar kim olursa olsun güvenmeyin derim.

Çık sokağa Recep İvedik kimdir diye sor tanımayan 1 kişi çıkmaz demekki neymiş efendim adam bir yerlere gelmiş. Alt seviye üst seviyesi yok bu işin adam her filminde milyonlara hitap ediyor kaldı ki adam destek olmak için çağrı yapıyor kalkmıssın o kim ki diyosun.

Güzel bir şeye vesile olmaya çalışırken şu egoizme, kendini beğenmişliğe bakın. Bir şeyler talep ediyorsun o esnada talep ettiğin kişileri fırçalıyorsun.

Bir filmde bir laf geçer hani " Sen gelme ulan ....".
Kemal Sunal'ın filmiydi sanırım. Şahan'ın değildi neyse... :D

eleştirilmek mutlu etti, ama seviyesinde olunca şimdi benim verdiğim örnek recep ivedik tamamiyle vakit kaydı. argo ile hit gelir kazanan biri benim için hiç bir şeydir.son filmi ile yine kendini rezil etmiştir kendileri ben bu kişi'ye asla sanatçı demem hokkabaz derim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri