Sahibinden.com GET ile alışveriş yapanlar ?

niksiz22

Kayıtlı Üye
Arkdaşlar telefon almayı düşünüyorumda birşey aklıma takıldı telefon geldi ben beğenmedim geri gönderdim karşıdaki kişi ben ürünü almadım göndermedi derse ne oluyor

hiç bir şey olmuyor sen ona kutuya iki kalıp sabun da göndersen kargo takip noyu sisteme girsen kimsenin aklında kargoları birbirlerine gönderirken tutanak tutturmaları gerektiği olmadığı için karşı taraf bir şey yapamaz paran iade edilir. mahçup olan satıcı olmuş olur.

evet koca get sistemi böyle işliyor

Son düzenleme:
hiç bir şey olmuyor sen ona kutuya iki kalıp sabun da göndersen kargo takip noyu sisteme girsen kimsenin aklına kargoları birbirlerine gönderirken tutanak tutturmaları gerektiği olmadığı için karşı taraf bir şey yapamaz paran iade edilir. mahçup olan satıcı olmuş olur.

evet koca get sistemi böyle işliyor

ciddi mi yav ? olaya bak

Banada bu saçma geldi ondan sordum :D ben alsam malı adama göndersem adam almadım dese ne olucak :D bu sisteme yeni şeyler katmaları lazım.Alıcı hiç bi şekilde mağdur olmuyor yani dimi hocam

sahibinden.com da nasıl işliyor satış olayı bilmiyorum ama gittigidiyordaki gibi oldugunu sanıyordum.alıcı parayı ggnin hesabına atar,satıcı ürünü gönderir.alıcı ürünü aldıgını onayladıgında gg satıcının hesabına parayı aktarır.ggde bu şekilde işliyor.sahibinden sitesininde kendi içinde bi mantıgı vardır heralde :)

sahibinden.com da nasıl işliyor satış olayı bilmiyorum ama gittigidiyordaki gibi oldugunu sanıyordum.alıcı parayı ggnin hesabına atar,satıcı ürünü gönderir.alıcı ürünü aldıgını onayladıgında gg satıcının hesabına parayı aktarır.ggde bu şekilde işliyor.sahibinden sitesininde kendi içinde bi mantıgı vardır heralde :)

Aynı şekilde işliyor önce alıcının parası havuzda bekletiliyor alıcı kargoyu onaylarsa satıcıya aktarılıyor. Arkadaşın dediği gibi bir durum benim başıma geldi get ile sattığım bir telefonu alıcı arızalı diye geri gönderdi gelen kargocu açtırmam filan diye diretti ama elinden alıp kargocunun gözü önünde kutuyu açtım içinden oyuncak bir telefon çıktı. Hemen orada tutanak tuttum aynı şekilde kargoyu iade ettim sonra alıcıyı arayıp gönderdiğim ürüne ait kamera kayıtları var gönderdiğim ürün belli senin iade ettiğin ürün belli seni mahkemeye veriyorum dedim. Hemen abi yanlışlık olmuş özür dilerim hemen kargonu onaylıyorum dedi :) Hemen sahibinden.com u aradım adamı şikayet ettim sonradan oradaki yetkili bu kişi hakkında daha öncede şikayet oldu dedi o zaman neden işlem yapmadınız diyorum malesef bu konuda işlem yapamıyoruz dedi. Ondan sonra bir daha sahibinden.com a bulaşmadım bu kadar saçma bir sistem olmaz o sitede sadece alıcı korunuyor satıcının hiç bir hakkı bulunmuyor.

ben epey satış yapmıştım şansıma müşterilerim bayan ve öğrenciydi 2.gün onay gelirdi,arkadaşların söylediklerini duyunca fena şaşırdım gerçekten satıcınında korunması lazım ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri