arkadaşlar geçen gün toshiba marka laptopumu satışa koydum ve aynı gün içerisinde sattım.4 senelik bilgisayar,bataryası ölü,cd rom çalışmıyor.hdd de ara sıra errorlar veriyordu.ilanın altına bunları yazdım tabi ki,çünkü ileride problem yaşamak istemedim.tabi ona göre de fiyatı kırdım.arkadaşın birisi ücreti gönderdi,yazışmalarımızda bu sıkıntıları da yazdım.dün aradı ve bilgisayarı iade etmek istedi,sebebi ise ram kücükmüş(ilanda zaten yazıyor),hdd ve cd rom bozuk batarya ise ölüymüş.GET ile değil havale ile satış yaptığımdan ortada resmi olarak bir alışveriş gözükmüyor.bende parayı kullandım,açıkçası geri almakta istemiyorum.belki de içini açıp parçaları değiştirdi bilemiyorum.
her gun 20-30 key arıyor taciz ediyor,savcılığa vereceğim diyor.bende ver dedim,yarın ürünü kargoya vereceğini söyledi,parasını da geri istiyor.gelen kargoyu almalı mıyım yoksa geri mi göndermeliyim?numarasını engelleyip geçmeli miyim?keşke şu sahibindenin verdiği geçici numaralardan kullansaydım.
her gun 20-30 key arıyor taciz ediyor,savcılığa vereceğim diyor.bende ver dedim,yarın ürünü kargoya vereceğini söyledi,parasını da geri istiyor.gelen kargoyu almalı mıyım yoksa geri mi göndermeliyim?numarasını engelleyip geçmeli miyim?keşke şu sahibindenin verdiği geçici numaralardan kullansaydım.