Şahin Kendirci Yeni Videosunu Paylaşan Kişilere Sesleniyorum

• Kullanıcı bayburt16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamiyorsun, yasina veriyorum artik: O cocugun kendisine ait ne bir eseri var nede herhagi birsey de telif hakki sahibi.

Geçmiş olsun bu hesapta banlanacak ikiside kalıcı olarak silinecek

Ayrıca sen yöneticileri aptal sansın galiba.

KEndine ikinci üyelik almışssın ordan mesaj atıyorsun bizide kandırmaya çalışıp arkadaşımın diyorsun.

Hani yazmışsın ya yaşım 18 öğrenecek çok şeyim var diye evet öğrenecek çok şeyin var mesela MAC ban var birazdan sana uygulanacak ebedi giremeyeceksin pcye.

eminmisin bakılsın bakalım üyelik nerden alınmış şimdiye kadar bu ipden girilmiş mi

böyle düşünmene sevindim bende hatamı anladım teşekkür ederim anlayışla arkadaşlardan özür diliyorum benım kazandıgım birşey yok zaten çocuk okadar tık alıyor ama onun yerıne başkaları kazanıyor bende yardımcı oluyorum babasının hammal oldugunu söyliyip utanmayın adamın arkasında dururum [MENTION=1687]Nihat[/MENTION] bey gibi iki gazel okudu diye star mı oldu kelımesı zaten bir çekememezlik ben bunu bu yaşda anladıysam zati...

---------- Mesaj saat 22:29:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:27:14 civarında gönderildi. ----------

öyle birşey olucagını sanmıyorum ben son derece kendımı savunuyorum hak ve hukuk çerçevesinde eğer dediğin gibi birşey olursa olmucagını dusunuyorum çünkü korkunun oldugu yerde adaletde olur "Allah korkusu"

Şimdi böyle Allah deyipte işten sıyrılamazsın o yüzden Allahıda işlerine katıp terbiyesizlik yapma.

Kişinin banlanması demek ceza aldığı sürece foruma girmemesi yaptığı hatadan ders alması demektir.

Sen arkadaşının hesabıyla buraya gidersen bu kuralı çiğner diğer banlanıp arkadaşı olmayan insanların hakkını yemiş olursun.

Madem Allah korkusundan bahsediyorsun bu ne çelişki ??

Şimdi böyle Allah deyipte işten sıyrılamazsın o yüzden Allahıda işlerine katıp terbiyesizlik yapma.

Kişinin banlanması demek ceza aldığı sürece foruma girmemesi yaptığı hatadan ders alması demektir.

Sen arkadaşının hesabıyla buraya gidersen bu kuralı çiğner diğer banlanıp arkadaşı olmayan insanların hakkını yemiş olursun.

Madem Allah korkusundan bahsediyorsun bu ne çelişki ??

Ah be kanı deli gibi akan genç senin yaşın kadar ben Adminlik görevi yaptım forumlar siteler açıp yönettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri